Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καλό το παραμύθι της ΑΕΚ, αλλά δεν έχει «δράκο»

Δημοφιλή

Η ΑΕΚ επιχείρησε να σηκώσει την ένταση μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, ζητώντας, μεταξύ άλλων, δύο κόκκινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, και πιο συγκεκριμένα σε Ίνγκι Ίνγκασον και Νέλσον Ολιβέιρα!

Ωστόσο, φαίνεται πως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν δικαιώνει τις διαμαρτυρίες για δήθεν «σφαγή» των «κιτρινόμαυρων» στην Τούμπα, ρίχνοντας μια ηχηρή… σφαλιάρα στον μηχανισμό προπαγάνδα της για τη διαιτησία του Έσκας.

Πιο συγκεκριμένα, στην ΚΕΔ επικράτησε η άποψη ότι δεν υπάρχει ούτε φάουλ στο «τζαρτζάρισμα» του Ίνγκασον στον Λιβάι Γκαρσία, πόσο μάλλον κόκκινη κάρτα, δικαιώνοντας τον Νορβηγό που συνέχισε το παιχνίδι κανονικά.

Όσο για το φάουλ του Αραούχο στο Νέλσον Ολιβέιρα, υποστηρίζουν στην Επιτροπή ότι πέραν της κίτρινης κάρτας που δέχθηκε ο Αργεντινός για το δυνατό του τάκλιν, ίσως θα μπορούσε να δεχθεί μια και ο φορ του ΠΑΟΚ, για το πάτημα άθελα του, στην προσπάθεια να τον αποφύγει.


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία