Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καλμαζίδης, η επιστροφή!

Δημοφιλή

Nταμπλούχος με τον ΠΑΟΚ το 2015 και πρωταθλητής την αμέσως επόμενη χρονιά, ο Γιάννης Καλμαζίδης συμφώνησε να επιστρέψει στο Δικέφαλο, με στόχο να οδηγήσει και πάλι τους «ασπρόμαυρους» στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ.

Γεννημένος στις 16 Ιουνίου το 1968, ο Ελληνοσουηδός τεχνικός επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από τέσσερα χρόνια, ενώ στο παρελθόν ως αθλητής είχε φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου από το 1994 μέχρι και το 1999.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στα γνώριμα λημέρια και σε μία ομάδα που την ξέρω καλά, που έχει υψηλούς στόχους και όλα αυτά που χρειάζεται ένας Σύλλογος που θέλει να πρωταγωνιστεί» υπογράμμισε στις πρώτες τους δηλώσεις(acpaok.gr), συμπληρώνοντας: «Με ξέρει η Διοίκηση και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, τους ξέρω και εγώ και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και όσο πιο ψηλά. Θα κάνουμε το καλύτερο και θα δούμε το αποτέλεσμα!».

Hταν πριν έξι χρόνια, όταν ο Καλμαζίδης οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του κυπέλλου στην Σύρο, νικώντας στον τελικό τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ. Ενάμισι μήνα αργότερα ήρθε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 3-0 νίκες. Ένα χρόνο αργότερα ήρθε και το δεύτερο σερί πρωτάθλημα. Μπορεί ο Δικέφαλος να τερμάτισε στην 4η θέση της Volley League, όμως με εκπληκτικές εμφανίσεις κέρδισε τρεις φορές τον Ολυμπιακό (δύο στου Ρέντη, μία στην Πυλαία) και τρεις φορές τον Φοίνικα Σύρου (δύο στην Πυλαία, μία στην Σύρο).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο Ποσειδώνιο για την πρόκριση στην τετράδα!

Το δικό του μήνυμα- κάλεσμα στον κόσμο του Δικέφαλου έστειλε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, για τον μεγάλο δεύτερο προημιτελικό με...

Στην ίδια κατηγορία