Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και τώρα… τελικός για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με υπέροχη εμφάνιση στον ημιτελικό του Round 1 του UEFA Women’s Champions League, ο ΠΑΟΚ Morris επικράτησε της Swansea FC με 2-0.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Χατζηχαριστού, Γκούνη, Δοϊρανλή, Μήτκου, Γιαννακά, Gornela, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Καλέση, Akida και Vlassopoulos.

Κυρίαρχος μπήκε ο ΠΑΟΚ Morris στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας χώρο στο γήπεδο και περιορίζοντας την Swansea FC στο δικό της μισό. Ο Δικέφαλος απείλησε στο πρώτο πεντάλεπτο με τις Βαρδαλή και Vlassopoulos.

Στο 13ο λεπτό, ο Δικέφαλος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο η τριπλή ευκαιρία με Βαρδαλή και Καλέση (δύο φορές) δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ Morris βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από πολύ όμορφη ατομική ενέργεια, η Καλέση μπήκε από τα αριστερά, κόβοντας την μπάλα στο πέναλτι, εκεί όπου η Vlassopoulos διαμόρφωσε με όμορφο πλασέ το 1-0.

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Δικέφαλο να διατηρεί την μπάλα στα πόδια του, ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος με 56% υπέρ του. Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Morris απείλησε δύο φορές. Μία με την Akida, της οποίας η κεφαλιά δεν βρήκε στόχο, και μία με έξοχη λόμπα της Βαρδαλή, η οποία εξουδετερώθηκε από την αντίπαλη τερματοφύλακα. Έτσι, το 1-0 παρέμεινε ως τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος παρατάχθηκε στο γήπεδο χωρίς αλλαγές, κάνοντας νωρίς την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με την Vlassopoulos στο 55ο λεπτό, η οποία μετά από όμορφη ατομική ενέργεια δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Ελληνοαμερικανίδα επιθετικός, συνέχισε να απασχολεί την άμυνα των Ουαλών, και μάλιστα στο 70ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της. Μετά από τρομερή κάθετη της Βαρδαλή στην Μήτκου, η αμυντικός του ΠΑΟΚ Morris σέντραρε, με την Vlassopoulos με το κεφάλι να διαμορφώνει το 2-0.

Με το δεύτερο του γκολ των ασπρόμαυρων απλοποίησε τα πράγματα, μεταφέροντας πλήρως το άγχος στις Ουαλές, οι οποίες δεν μπορούσαν να βρουν αντίδοτο στην κυριαρχία του Δικεφάλου.

Στο 87ο λεπτό, η Vlassopoulos έχασε μοναδική ευκαιρία να συνδυάσει το ντεμπούτο της μ’ ένα χατ-τρικ. Μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια της Γιαννακά από τα δεξιά, η Ελληνίδα μπακ πάσαρε παράλληλα στην Vlassopoulos, η οποία αστόχησε σε κενό τέρμα.

Ο ΠΑΟΚ Morris έφτασε κοντά σε τρίτο τέρμα και στο 95ο λεπτό, ωστόσο το σουτ της Χαλατσογιάννη μέσα από την περιοχή, εξουδετέρωσε η αντίπαλη κίπερ.

Έτσι, το σκορ τελείωσε στο 2-0, με τον Δικέφαλο να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του Round 1.

Το παρών στην αναμέτρηση έδωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: κ.κ Παπαδόπουλος, Ησαϊάδης και Μπεκιάρης. Ο Πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής, κ. Καρούσης. Ο Υπεύθυνος Αγωνιστικού του ΠΑΟΚ Β’, κ. Σαραϊδάρης. Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, κ.κ. Τουρσουνίδης, Αλεξανδρίδης και Λαγωνίδης. Καθώς και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, κ.κ. Παπακώστας και Κυριαζής.

Ο ΠΑΟΚ Morris θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, το νικητή του ζευγαριού Ferencvaros-Rangers.

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Χατζηχαριστού, Γκούνη (88′ Pedersen), Δοϊρανλή, Μήτκου, Γιαννακά, Gornela, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (78′ Μπασούρη), Καλέση, Akida, Vlassopoulos.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία