Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και τώρα οι Κροάτες

Δημοφιλή

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες της επί της Μίντλεφαρτ και πλέον έχει μπροστά της την Κροατική Μούρσα Όσιεκ για τη φάση των «32» του CEV Challenge Cup.

«Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να προτρέχουμε, αλλά εμείς οι προπονητές και σαν σταφ οφείλουμε να προγραμματίζουμε και να βλέπουμε μπροστά. Ναι, έχουμε δει κάποια πράγματα, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και θα το δούμε εν καιρώ» δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Οσο για το χθεσινό παιχνίδι με τους Δανούς, ο προπονητής του Δικεφάλου υπογράμμισε:  «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι θα έλεγα. Ήταν ευχάριστη η παρουσία μας, παίξαμε με ενέργεια και αρκετά παιδιά που δεν είχαν χρόνο στα προηγούμενα παιχνίδια, αγωνίστηκαν σήμερα και απέδειξαν πως υπάρχουν 14 αθλητές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αποδώσουν καλά. Αυτό είναι το κέρδος, εκτός φυσικά από την πρόκριση για την οποία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Θα δούμε πόσου μακριά μπορούμε να πάμε και σε αυτή τη διοργάνωση. Ακόμα και αν πηγαίνει λίγο δύσκολα το σκορ, εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Μπορούν να αποδώσουν το αποδεικνύουν καθημερινά και στην προπόνηση. Σίγουρα κάποια στιγμή μπορεί να έρθει κάποια δύσκολη στιγμή και στην ομάδα, αλλά δουλεύοντας και επιμένοντας σε αυτά που ξέρουν να κάνουν, τότε το αποτέλεσμα θα είναι θετικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έτοιμος για τη μεγάλη «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ!

Για τον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 20:15,...

Στην ίδια κατηγορία