Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Home Ρεπορτάζ Και στο τέλος προκρίνεται ο ΠΑΟΚ!

Και στο τέλος προκρίνεται ο ΠΑΟΚ!

0
Τσόλακ

Ο ημιτελικός στο «Καραϊσκάκης» έσπασε καρδιές. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση, όπου ο Δικέφαλος πήρε τη μεγάλη πρόκριση με 1-1 χάρη στο «χρυσό» γκολ του Τσόλακ.

Ο αγώνας επιφύλασσε έντονες συγκινήσεις, ειδικά στο β΄ μέρος, όπου χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με συνέπεια το 0-0 να οδηγήσει τις δύο ομάδες στην παράταση.

Στο 104΄ ο Ελ Αραμπί έπεσε εντός περιοχής, ο Γκόμεθ δεν έδωσε τίποτα αλλά βλέποντας το VAR αποφάσισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελ Αραμπί κάνοντας το 1-0.

Ο Δικέφαλος δεν είχε άλλη επιλογή από το να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 109’! Μετά από ασίστ του Ολιβέιρα, ο νεοεισελθών Τσόλακ με προβολή έκανε το 1-1.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά (Κουντέ 110’), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (Βρουσάι 109’), Μαντί Καμαρά (Καρβάλιο 61’), Ροντρίγκες (Αγκιμπού 75’), Μασούρας (Βαλμπουενά 87’), Τικίνιο (Ελ Αραμπί 75’).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης, Κούρτιτς, Αουγκούστο (Σβαμπ 88’), Μπίσεσβαρ (Σοάρες 46’, Τσόλακ 105’), Μουργκ (Μιτρίτσα 61’, Τέιλορ 89’), Αντριγια, Άκπομ (Ολιβέιρα 72’).

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version