Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Και ροτέισον, και τρίποντο

Δημοφιλή

O Γκόραν Τόμιτς είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την έκβαση της χθεσινής εντός έδρας αναμέτρησης της Ριέκα με τη Σίμπενικ. Κι αυτό γιατί, και παίκτες ξεκούρασε ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ, και η ομάδα του πήρε το τρίποντο, νικώντας με 2-1.

«Πήραμε αυτό που θέλαμε. Κάναμε ροτέισον και νικήσαμε. Ωστόσο, αν δούμε το παιχνίδι μεμονωμένα, δεν αξίζαμε τη νίκη. Η εντύπωση όμως, δεν είναι το πιο σημαντικό. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τους πόντους, έχοντας μπροστά μας την Ευρώπη. Αυτή η ενδεκάδα, έπαιξε μαζί για πρώτη φορά στον αγώνα, ούτε προπόνηση δεν είχαν κάνει όλοι μαζί. Τώρα, στρεφόμαστε στον ΠΑΟΚ, που είναι το φαβορί για τη ρεβάνς, αλλά τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα» δήλωσε ο προπονητής της Ριέκα.

Με τη χθεσινή της νίκη η Ριέκα ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λοκομοτίβα. Οι τρεις ομάδες απέχουν τρεις βαθμούς από την κορυφή, την οποία μοιράζονται η Χάιντουκ και η Οσιγεκ, που έχουν δώσει και από ένα παιχνίδι περισσότερο. Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Κυριακή, τρεις ημέρες μετά τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, η Ριέκα θα παίξει εκτός έδρας με τη Χάιντουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ενισχυμένος ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ καλείται ν’ αφήσει πίσω του την κάκιστη εμφάνιση στο ματς με τη Λαμία και να επικεντρωθεί στο...

Στην ίδια κατηγορία