Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Και νίκησε, και… ξεκούρασε

Δημοφιλή

Στο διπλό στόχο, που επιτεύχθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μίντελφαρτ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Καλμαζίδης.

«Ξέραμε από πριν το παιχνίδι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, δηλαδή ότι θα κερδίζαμε. Υπάρχει μια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες» είπε αρχικά ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας: «Όταν μπαίνεις στο παιχνίδι όμως, δεν ξέρεις ακριβώς τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος, απλά έχεις μία πληροφόρηση. Μας πίεσαν στο πρώτο σετ από το σερβίς, και πήραν κάποιους άσσους. Όσες ομάδες παίζουν ως αντίπαλοι μας πρέπει να μας πιέσουν στο σερβίς αν θέλουν να πετύχουν κάτι. Όταν στην διάρκεια το ελέγχουμε, μετά όλο και πιο πολύ γέρνει σε εμάς η νίκη. Όλοι ήταν έτοιμοι να παίξουν, αλλά λόγω επιλογής ήθελα να ξεκουράσω τόσο τον Πετρέα, όσο και στους Κουκλίνσκι και Μπράουν, ενώ παράλληλα ήθελα να δώσω στα υπόλοιπα παιδιά χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να τους έχουμε έτοιμους ανά πάσα στιγμή, αυτή ήταν η επιλογή από την αρχή, και ήταν επιτυχημένη πιστεύω».

Επόμενη υποχρέωση είναι την Κυριακή (18.00) στο Παλατάκι, όταν θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για το Λικ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα επιστολή του Άρη σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για τους διαιτητές

Με νέα επιστολή της η ΠΑΕ Άρης ζητά εκ νέου Έλληνες διαιτητές ως το φινάλε των Play Off. Το...

Στην ίδια κατηγορία