Και νίκησε, και… ξεκούρασε

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Στο διπλό στόχο, που επιτεύχθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μίντελφαρτ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Καλμαζίδης.

«Ξέραμε από πριν το παιχνίδι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, δηλαδή ότι θα κερδίζαμε. Υπάρχει μια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες» είπε αρχικά ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας: «Όταν μπαίνεις στο παιχνίδι όμως, δεν ξέρεις ακριβώς τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος, απλά έχεις μία πληροφόρηση. Μας πίεσαν στο πρώτο σετ από το σερβίς, και πήραν κάποιους άσσους. Όσες ομάδες παίζουν ως αντίπαλοι μας πρέπει να μας πιέσουν στο σερβίς αν θέλουν να πετύχουν κάτι. Όταν στην διάρκεια το ελέγχουμε, μετά όλο και πιο πολύ γέρνει σε εμάς η νίκη. Όλοι ήταν έτοιμοι να παίξουν, αλλά λόγω επιλογής ήθελα να ξεκουράσω τόσο τον Πετρέα, όσο και στους Κουκλίνσκι και Μπράουν, ενώ παράλληλα ήθελα να δώσω στα υπόλοιπα παιδιά χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να τους έχουμε έτοιμους ανά πάσα στιγμή, αυτή ήταν η επιλογή από την αρχή, και ήταν επιτυχημένη πιστεύω».

Επόμενη υποχρέωση είναι την Κυριακή (18.00) στο Παλατάκι, όταν θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για το Λικ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
1Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο