Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καυτός με ΠΑΟΚ Β ο Κούτσιας

Δημοφιλή

Με εκτός έδρας νίκη εγκαινίασε το 2022 – μετά από μακρά αποχή από τα γήπεδα μάλιστα – ο ΠΑΟΚ B, που κέρδισε 2-1 τον μαχητικό Αλμωπό στην Αριδαία στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League 2.

O Δικέφαλος έφτασε τους 13 βαθμούς σε δέκα παιχνίδια και ετοιμάζεται ήδη για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ το Σάββατο 29.01.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ με τον Χατζηστραβό και τον Κούτσια μέσα σ’ ένα τρίλεπτο και παρότι οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 56’, κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και να κατακτήσει τελικά τους τρεις βαθμούς.Σε ό,τι αφορά τα του αγώνα, ήταν μοιρασμένος ουσιαστικά.

Εξαιρουμένης της μάλλον αναγνωριστικής κεφαλιάς του Σέχου στο 3’, την οποία μπλόκαρε ο Μπουργάνης, η συνέχεια ανήκε στον Δικέφαλο, που από νωρίς έδειξε απειλητικές διαθέσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Χατζηστραβός με προβολή από το ύψος του πέναλτι, εκμεταλλευόμενος τη χαμηλή σέντρα από δεξιά του Γκορντεζιάνι. Και πριν περάσει το δίλεπτο ο ΠΑΟΚ βρήκε εκ νέου δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Κούτσια που «έκλεψε» τη μπάλα, έπειτα από το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Κούτσιας επιχείρησε κι ένα γύρισμα στο 30’, ωστόσο ο Παϊτέρης αποσόβησε τον νέο κίνδυνο για τους γηπεδούχους. Κατά τι διαφορετική η εικόνα στο β΄ ημίχρονο με τον Αλμωπό να πιέζει και να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς, καθώς στο 56’ ο Ρόβας μείωσε σε 2-1 για τον Αλμωπό.Ο Δικέφαλος προσπάθησε να διατηρήσει τον έλεγχο της μπάλας και σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε με παιχνίδι κέντρου κυρίως, παρότι οι γηπεδούχοι απειλούσαν για την ισοφάριση.Στις καθυστερήσεις του αγώνα μάλιστα, με την κεφαλιά του Σουλιώτη λίγο έλειψε ο Αλμωπός να φέρει το παιχνίδι στο 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αλμωπός Αριδαίας: Παϊτέρης, Σουλιώτης, Γιαλαμούδης (72’Παρασκευάς), Κολλαράς, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (72’ Μπακούτσης), Γιουκούδης, Πρίκας (85’ Ζαχαρός), Τριανταφυλλάκης (72’ Πέττας), Ρόβας

ΠΑΟΚ Β: Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (46’ Μελετίδης), Χατζηστραβός (92’ Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Κούτσιας (66’ Πανίδης), Γκορντεζιάνι (46’ Τζίμας).

Προηγούμενο άρθροΜάγκας ΠΑΟΚ στο Άργος
Επόμενο άρθροΚυριακή με Λαύριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία