Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ηττήθηκε από μια πιο έτοιμη ομάδα

Δημοφιλή

Στο πρώτο δυνατό φιλικό τεστ ο ΠΑΟΚ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Αϊντχόφεν με 1-0. Πιο έτοιμοι οι Ολλανδοί -μια βδομάδα πριν την αναμέτρηση με την Γαλατά για το Champions League- θα μπορούσαν να φτάσουν και σε μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο Δικέφαλος βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και έδειξε χαρακτήρα.

Ο αγώνας άρχισε με τον ΠΑΟΚ να περνά κάποιες δύσκολες στιγμές καθώς η πίεση ψηλά των Ολλανδών δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και τη συνοχή του στο γήπεδο, ενώ οδήγησε και σε πολλά λάθη. Οι παίκτες του Δικεφάλου δυσκολεύονταν όχι μόνο να φτάσουν στο κέντρο αλλά και να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή τους. Το γκολ, που έκρινε το ματς, σημειώθηκε στο 26΄, όταν μετά από κακή απόκρουση του Ζίβκοβιτς και με τους αμυντικούς να απουσιάζουν, ο Μαντουέκε από κοντά έκανε εύκολα το 1-0.

Η εικόνα του Δικεφάλου ήταν αρκετά βελτιωμένη στο β΄ μέρος και πιο συμπαγής, οι παίκτες του είχαν καλύτερες αποστάσεις, αλλά και πάλι δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν. Η Αϊντχόφεν από την πλευρά της έψαχνε το γκολ περισσότερο με μακρινά σουτ.

PSV (α’ ημίχρονο): Ντρόμελ. Ραμάλιο, Μβένε, Μποσάγκλι, Μαξ, Σανκαρέ, Φαν Χίνκελ, Μαντουέκε, Γκέτσε, Φερτέσεν, Ζάχαβι.

PSV (β’ ημίχρονο): Ντρόμελ, Τέζε, Ομπίσπο, Βιργέβερ, Όπεργαρντ, Πρόπερ, Σανκαρέ (Ρίνγκο 85′), Τόμας (Σάμπο 83′), Μάουρο, Φοφανά, Ιχατάρεν.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Σφιντέρσκι.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Νινούα, Σβαμπ, Μουργκ, Βρακάς, Τζόλης, Ολιβέιρα (Κούτσιας 78′).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ενώπιον της δικαιοσύνης οι συλληφθέντες

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασαν οι 64 συλληφθέντες για τα επεισόδια του Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία...

Στην ίδια κατηγορία