Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στις λεπτομέρειες και στο τελευταίο σουτ κρίθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν. Η Λάρισα επικράτησε με 64-61, μετά από ένα παιχνίδι όπου ήταν φανερό και από την επίδοση των επιθέσεων, ότι η σκληρή προπόνηση έχει επηρεάσει και τις δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, βγάζοντας μία εξαιρετική άμυνα στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά ο Love που έκλεψε την μπάλα έκανε λάθος στην τελική πάσα, ενώ και ο Griffin αστόχησε στο τρίποντο που επιχείρησε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο κόουτς Λυκογιάννης ξεκίνησε τον αγώνα με τους Griffin, Love, DiLeo, Γιάνκοβιτς και Jones και είδε τους γηπεδούχους να ξεκινούν καλύτερα και να προηγούνται 7-0. Ο Jermaine Love πέτυχε το πρώτο καλάθι της σεζόν για την ομάδα μας, Marvin Jones και Καμπερίδης έδωσαν λύσεις στην επίθεση και ο ΠΑΟΚ mateco πέρασε μπροστά (11-16 στο 8’45’’) και προηγήθηκε 16-18 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Παρά το γεγονός ότι διατήρησε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στη λήξη του ημιχρόνου (36-33). Η Λάρισα πέτυχε επτά τρίποντα στο διάστημα αυτό και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ,

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την διαφορά μέχρι και τους 11 πόντους (49-38, στο 27ο λεπτό), έχοντας καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Ο DiLeo με το πρώτο του καλάθι στο παιχνίδι μείωσε 52-45 στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Έχοντας πλέον καλύτερο ρυθμό, ο ΠΑΟΚ mateco ισοφάρισε 56-56 με καλάθι του Jones στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Η Λάρισα ωστόσο πήρε το προβάδισμα στο τέλος και προηγήθηκε 62-58. Στα 12’’ ο Jermaine Love ευστόχησε σε 3 βολές και μείωσε στον πόντο (62-61). Ο ΠΑΟΚ έβγαλε και την άμυνα, κλέβοντας την μπάλα με τον Love, που έκανε όμως λάθος πάσα και έδωσε την ευκαιρία στη Λάρισα να προηγηθεί με 3 (64-61) και να πάρει τη νίκη. Ο Griffin αστόχησε στο τελευταίο τρίποντο και στον ελάχιστο χρόνο (2’’) που είχε μείνει για την τελευταία επίθεση.

Με τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν ο Μιχάλης Καμπερίδης και ο Josh Carter.

Διαιτητές: Σταματόπουλος, Τσιοπάνος, Ζαχαρής

Δεκάλεπτα: 16-18, 36-33, 52-45, 64-61

ΛΑΡΙΣΑ: Washington 9 (1), Hudson 6 (2), Threatt, Krubally 7, Τσαϊρέλης 3, Βησαρίου, Σπυρόπουλος 5 (1), Σαχπατζίδης 4, Ζάρας 8 (2), Fortune 8 (2), Span 8, Καράμπελας 6.

ΠΑΟΚ: Χριστοδούλου 1, Love 9, Griffin 6, Καμαριανός 2, DiLeo 6 (2), Ρούμογλου, Καμπερίδης Γ. 9 (3), Jones 13, Τολιόπουλος 8, Γιάνκοβιτς 4 (1), Ogbeide 3.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ιδιαίτερη επίσκεψη για Έκονγκ (pic)

Αφορμή δοθείσης από τους επερχόμενους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA απέναντι σε Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν,...

Στην ίδια κατηγορία