Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ήττα και τέλος η σεζόν για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την έκτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 12-15 από τον ΓΣ Περιστερίου, στο πλαίσιο του Game 2 της σειράς.

Σ’ ένα γεμάτο επιθετικά παιχνίδι, ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο οκτάλεπτο την έδρα του, παίρνοντας προβάδισμα με επιθετικούς πρωταγωνιστές τους Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς και Χαραλαμπόπουλο, 4-2.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με 0-3 σερί των φιλοξενούμενων, 4-5, ωστόσο με Μιλάρντοβιτς και Χαραλαμπόπουλο ο Δικέφαλος πήρε ξανά το προβάδισμα, 6-5. Ο Κεχαλάρης διαμόρφωσε το 7-5, ωστόσο με δύο γκολ από το Περιστέρι το πρώτο μέρος τελείωσε ισόπαλο, 7-7.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ επέτρεψε στους αντιπάλους να πάρουν προβάδισμα, 7-9, κάνοντας δύσκολο το έργο τους. Έτσι, το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 8-11.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Χατζηθεοδώρου μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους νεαρότερους αθλητές του, η διαφορά δεν μειώθηκε, με το 12-15 να μην δίνει τη νίκη στον Δικέφαλο.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-5, 1-4, 4-4

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κόουπμαν, Λασκαρίδης 1, Αλειφτήρας, Σαλέχ 1, Καρατζάς 2.


Τελευταία νέα

Στο νοσοκομείο οι παίκτες του ΠΑΟΚ! (pics)

Σε επίσημη επιβεβαίωση της τροφικής δηλητηρίασης που «χτύπησε» την αποστολή του τμήματος χάντμπολ (δείτε εδώ), στην Αθήνα, προχώρησε ο...

Στην ίδια κατηγορία