Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ήττα για τον ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ

Δημοφιλή

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», ο οποίος αντιμετώπισε την ΑΕΚ λίγες μέρες μετά τη νίκη του στο Παλατάκι. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ και ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια για το τουρνουά. Οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν με σκορ 59-65.

Με φόρα μπήκε ο Δικέφαλος στον αγώνα απέναντι στην Ένωση, αποκτώντας διαφορά πέντε πόντων (9-5), χάρη σε τρίποντο του Γιαννίκ Φράνκε στα μισά της πρώτης περιόδου. Κομβικό ήταν και το τρίποντο του Νίκου Τσιακμά στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ να ξαναπαίρνει «ανάσα» στο φιλικό ματς. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν προβάδισμα δύο πόντων (18-16) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Αρκετά καλές αμυντικά στάθηκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο δεκάλεπτο, με το σκορ να είναι 28-28 στα μισά της περιόδου. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη προσπέρασε τον ΠΑΟΚ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με το σκορ να διαμορφώνεται σε (32-34). Κακή ήταν η αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη να πετυχαίνει μόλις οκτώ πόντους. Με τη βοήθεια της άμυνάς της η ΑΕΚ προσπέρασε τον ΠΑΟΚ στο τέλος της τρίτης περιόδου με οκτώ πόντους (40-48), βάζοντας τις προϋποθέσεις για τη νίκη.

Βελτιωμένος ήταν ο Δικέφαλος στο τέταρτο δεκάλεπτο, πετυχαίνοντας 19 πόντους, ωστόσο δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ήττα των «ασπρόμαυρων».

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: 59-65

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 32-34, 40-48, 59-65

ΑΕΚ (Καντζούρης): Κόνιαρης 10, Φρέιζερ 13, Πετρόπουλος 2, Ξανθόπουλος, Φιλιππάκος 10, Περσίδης 2, Μαυροειδής 12, Παπαδάκης 9, Ουίλιαμς, Στρέλνιεκς 7.

ΠΑΟΚ (Λυκογιάννης): Φράνκε 7, Ντάρκο-Κέλι 5, Ράιλι 15, Τσιακμάς 3, Χαντς 14, Μαργαρίτης 4, Πόλεϊ 6, Σλαφτσάκης 1, Χρηστίδης, Καμπερίδης, Σαλούστρος 3, Ρένφρο 1.


Τελευταία νέα

«Μύλος» η Μπριζ με Όλσεν

Άνω- κάτω είναι η Κλαμπ Μπριζ με τον Σκοβ Όλσεν να ακολουθεί, ως τραυματίας, την αποστολή των Βέλγων, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία