Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιστορικό παιχνίδι στην Τουρκία

Δημοφιλή

Στην πόλη Ελαζιγ της Τουρκίας βρίσκεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, όπου σήμερα στις 18.30 θα αντιμετωπίσει, ως τυπικά γηπεδούχος, την τοπική ομάδα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προκριματική φάση του Γιούροκαπ.

Στο ντεμπούτο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η ομάδα του Δικεφάλου θα κυνηγήσει μία ιστορική πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

«Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, σ’ ένα γήπεδο το οποίο θα είναι γεμάτο από τους υποστηρικτές της Ελαζιγ. Πρόκειται για μία έμπειρη ομάδα στο Γιούροκαπ και σε μία παραδοσιακή έδρα. Τα χαρακτηριστικά αυτά μας δείχνουν πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, επειδή πρόκειται για μία πρεμιέρα και για τις δύο ομάδες, θα πάρουμε τις πιθανότητες που μας αντιστοιχούν, και αυτές δε νομίζω ότι είναι λίγες. Έχουμε κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία και είμαι αισιόδοξος» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πέρασε ο Ολυμπιακός, με Αστον Βίλα στους «4»

Την πρόκριση για τους "4" του Κόνφερενς Λιγκ εξασφάλισε ο Ολυμπιακός επί της Φενερμπαχτσέ στα πέναλτι με 3-2. Mόλις στο...

Στην ίδια κατηγορία