Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ιστορική γκέλα για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-1, ο ΠΑΟΚ «κατάφερε» να μην κερδίσει στην έδρα του το Βόλο, παραχωρώντας ισοπαλία με 4-4, κι αφού στο 4-3 ο Βιεϊρίνια αστόχησε σ’ εκτέλεση πέναλτι!

Στο 13ο λεπτό μια λάθος συνεννόηση μεταξύ Σβαμπ και Μιχαηλίδη, έφερε τον Φαν Βέερτ σε θέση βολής και με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 25’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς, ο Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά και ο Γκρίλο έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βιεϊρίνια βρήκε υπέροχα τον Άκπομ που μόνος έκανε με πλασέ το 2-1. Στο 32’ ήρθε και το 3-1. Ο Μπίσεσβαρ έκανε την σέντρα και ο Ζίβκοβιτς με δυνατό σουτ αύξησε τον δείκτη του σκορ και στο 42΄ο Αουγκούστο πάσαρε στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου περίμενε ο Ζίβκοβιτς και με σουτ έκανε το 4-1.

Ο Βόλος κατάφερε να βρει ένα γκολ στο 54’, και πάλι από λάθος συνεννόηση των αμυντικών του ΠΑΟΚ. Βαρέλα και Τέιλορ έχασαν τον Μπαρτόλο, και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 4-2.  Στο 62’ο Ροσέρο κέρδισε στον αέρα Τέιλορ-Πασχαλάκη και έκανε το 4-3.

Στο 77’, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τελειώσει το ματς καθώς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Άκπομ. Ο Κλέιμαν όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Βιεϊρίνια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 82’ ο Ρίνερ με κεφαλιά έκανε το 4-4.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (71΄ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Σβαμπ (71΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (83΄ Μιτρίτσα), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (88΄ Μουργκ), Ακπομ (83΄ Σφιντέρσκι).

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα (56΄ Ροσέρο), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (79΄ Ρίνερ), Φερνάντες (90΄ Γκιουλέν), Μπαριέντος (79΄ Νίνης), Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Βάθος πάγκου, εμπειρία, μέταλλο!

Άλλη μια νίκη χρειάζεται την Κυριακή επί της Πυλαίας η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, προκειμένου να περάσει στους...

Στην ίδια κατηγορία