Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ίνγκασον: «Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα» (video)

Δημοφιλή

Το βράδυ της Τετάρτης (8/3) η εκπομπή PAOK Inside είχε έναν εκλεκτό καλεσμένο, τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο στόπερ του Δικεφάλου, μίλησε μεταξύ άλλων για την χθεσινή (8/3) επικράτηση των «ασπρόμαυρων» στην Λαμία αλλά και στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 11 τέρματα στους τελευταίους δύο αγώνες.

Ακόμη, αναφέρθηκε για το αν το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί ή αν στα Play Off μπορούν να υπάρξουν ανατροπές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή PAOK Inside:

«Κάναμε ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι. Σκοράραμε πέντε γκολ, αλλά υπάρχει και ο επαναληπτικός μπροστά μας. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία και την εικόνα μας το γεγονός πως στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε σκοράρει 11 τέρματα. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με τον Βόλο, αφού θέλουμε να ολοκληρώσουμε την κανονικά διάρκεια της σεζόν με νίκη, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο».

Για το αν τα 11 γκολ δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή φόρμα ενόψει των Play Off:

«Πιστεύω ότι ο τρόπος που παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδι ήταν εξαιρετικός και μας έκανε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες τις αξιοποιήσαμε κιόλας. Έχουμε βρει τη φόρμα μας και φαίνεται πως αν έχουμε καθαρό μυαλό μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, είμαστε μια ομάδα που μπορεί να κάνει καλά και όμορφα πράγματα. Είμαστε σε καλό δρόμο ενόψει των Play Off, βασικά είμαστε στο σωστό δρόμο και έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε».

Για το αν το πρωτάθλημα θα κριθεί στα Play Off ή αν έχει τελειώσει ήδη:

«Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, αν συνεχίσουμε να έχουμε τέτοιες εμφανίσεις κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο τέλος. Δείξαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν πως συνεχώς βελτιωνόμαστε. Θα πάμε στα Play Off και θα προσπαθήσουμε ως το τέλος, θα παλέψουμε έως το τέλος. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι εμείς κοιτάμε στα Play Off».

Δείτε παρακάτω το σχετικό video:


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία