Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ημέρα ταξιδιού για τον Αντρίγια

Δημοφιλή

Το μεγάλο ταξίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει σήμερα (19/11) για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Χθες (18/11) η Εθνική Σερβίας πήρε μια σπουδαία νίκη στην πρόβα τζενεράλε, πριν το Μουντιάλ, κερδίζοντας άνετα με 1-5 το Μπαχρέιν.

Μάλιστα, ο Σέρβος εξτρέμ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ως βασικός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος έδωσε τη θέση του στον Ντούσαν Βλάχοβιτς. Πλέον, η προσοχή των Σέρβων στρέφεται στην τελική φάση του Μουντιάλ, με το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα να έχει έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο με Βραζιλία, Ελβετία και Καμερούν.

Σήμερα, η Εθνική Σερβίας αναχωρεί από το Μπαχρέιν, όπου έδωσε το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι, και κατευθύνεται στο Κατάρ. Η αποστολή τους θα φτάσει στη Ντόχα και θα πάρουν τη θέση τους για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο ματς των Σέρβων είναι απέναντι στη Βραζιλία στις 24 Νοεμβρίου.


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία