Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

«Ημασταν πολύ χαλαροί, με πρώτο εμένα»

Δημοφιλή

Αυτοκριτική για την απόδοση του, κριτική για την εμφάνιση της ομάδας του και απόλυτη συμπαράσταση στους Τσαούση και Λύρατζη ήταν το… μενού των δηλώσεων του Γιάσμιν Κούρτιτς.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος. Έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν έπρεπε να μείνει το μυαλό μας στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά μας. Πρώτα από εμένα και μετά απ’ όλη την ομάδα. Σέβομαι τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά με αδύναμες ομάδες πρέπει να καθαρίζουμε τα παιχνίδια. Οπότε δεν είμαι χαρούμενος με την ισοπαλία. Ήμασταν πολύ χαλαροί με πρώτο εμένα. Όλοι έχουμε ευθύνες και πρέπει να δουλέψουμε. Πρέπει να βρούμε έναν… ρυθμό νίκης. Όλες οι ομάδες είναι ικανές να παίξουν καλά. Πρέπει να αντιδρούμε καλύτερα, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Να αποκτήσουμε διάρκεια» είπε ο Σλοβένος χαφ.

Οσο για τους Τσαούση και Λύρατζη, ανέφερε: «Έχω δει το πόσο δουλεύουν και τα δυο παιδιά. Πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν. Ξέρω τι προσπάθεια έχουν κάνει για να είναι στη βασική ενδεκάδα. Τους είπα ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχω μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο, και ως μεγαλύτερος, τους είπα ότι έχω κλάψει κι εγώ, να βγουν έξω να γίνουν καλά και εμείς θα είμαστε εδώ για να τους περιμένουμε, να γυρίσουν πιο δυνατοί».

Τελευταία νέα

Εντυπωσιασμένος με την ατμόσφαιρα της Τούμπας ο Κοτάρσκι

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε απέναντι στον Ολυμπιακό στην καυτή Τούμπα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει τη νίκη, χάνοντας σπουδαίες...

Στην ίδια κατηγορία