Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ημασταν καλύτεροι, αλλά…»

Δημοφιλή

Πώς είδες το ματς ο Μπράντον Τόμας;

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί η ομάδα έπαιξε καλά, άξιζε τη νίκη, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο και έπρεπε να σκοράρουμε, αλλά κόντρα σε δυνατές ομάδες όταν δεν πετυχαίνεις γκολ είναι δύσκολη η διαχείριση στο φινάλε, ήμασταν σίγουρα η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο».

Για το ότι ο Λουτσέσκου ανέφερε ότι υπήρχε έλλειψη αλτρουισμού: «Αυτά συμβαίνουν στα παιχνίδια, προφανώς η ομάδα παίζοντας καλά, όλοι οι παίκτες απέκτησαν αυτοπεποίθηση, δεν θεωρώ ότι αυτό μας κόστισε πολύ, είχαμε ευκαιρίες, δυστυχώς δε βρήκαμε το γκολ, αλλά πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε παλέψαμε για το τρίποντο ,αλλά είναι ακόμη είναι νωρίς, στα πλέι οφ θα κριθεί, τώρα έχουμε το κύπελλο, δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό, δουλεύουμε για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για την αποβολή του στο Κύπελλο: «Προσπαθώ να παίξω καλά, είτε από την αρχή, είτε αν μπω μετά στο παιχνίδι. Ήταν μια κακή στιγμή, μπήκα πολύ θερμά, με πάθος, ο παίκτης του Παναθηναϊκού έβαλε το χέρι στο πρόσωπο μου και αντέδρασα. Θέλω να βοηθάω όμως την ομάδα, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου δίνουν αυτοπεποίθηση».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία