Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιδανική αρχή με… σούπερ ανατροπή!

Δημοφιλή

Ιδανική αρχή στα πλέι οφ έκανε ο ΠΑΟΚ, που νίκησε 2-1 τον Αρη στο «Βικελίδης», κι ενώ στο ημίχρονο βρίσκονταν πίσω στο σκορ.

Στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα ο Αρης άνοιξε το σκορ στο 12΄ με τον Πάλμα, που νίκησε με διαγώνιο σουτ τον Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ν’ αντιδράσει, αλλά το σουτ του Ολιβέιρα στο 18΄ έφυγε άουτ. Στο 34΄ και πάλι ο Ολιβέιρα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πλησίασαν σε ένα δεύτερο γκολ, όταν πρώτα ο Ιτούρμπε και στη συνέχεια ο Φαμπιάνο έστειλαν την μπάλα στο δοκάρι.

Eνδεικτική της κακής εικόνας του ΠΑΟΚ στο α΄ μέρος ήταν κι η απόφαση του Λουτσέσκου ν’ αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο με τρεις αλλαγές. Και μία από αυτές τις αλλαγές, ο Σβαμπ, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 68΄ με εκτέλεση πέναλτι, που καταλογίστηκε αφού έγινε χρήση του VAR (ανατροπή Τόμας από Μπράμπετς). Κι έξι λεπτά αργότερα ο Ζίβκοβιτς ολοκλήρωσε ιδανικά την επιθετική ενέργεια των συμπαικτών του, βάζοντας το Δικέφαλο μπροστά στο σκορ (το γκολ είχε αρχικά ακυρωθεί ως οφσάιντ, αλλά μέτρησε κατόπιν ελέγχου από το VAR). Στα τελευταία λεπτά ο αγώνας απέκτησε επεισοδιακό χαρακτήρα, με τον Κοτάρσκι να χρειάζεται σε αρκετές περιπτώσεις να απομακρύνεται από την περιοχή του εξαιτίας των αντικειμένων (και κροτίδων), που έπεφταν. Η ένταση μεταφέρθηκε και στους πάγκους, με τον Αλ Χακίμ να αποβάλει τον Λουτσέσκου.

Αρης: Σιαμπάνης, Οντουμπάγιο, Μαζικού (87΄ Πίρσμαν), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ετέμπο (87΄ Νταμπό), Νταρίντα, Πάλμα (87΄ Χριστοδουλόπουλος), Γκαρσία (80΄ Γκρέι), Ιτούρμπε (80΄ Καμάτσο), Καμαρά.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (46΄ Σάστρε), Κάργας, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (46΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς (88΄ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (46΄ Τάισον), Ολιβέιρα (61΄ Τόμας).

 

 


Τελευταία νέα

Σβαμπ: «Φανταστικό το ευρωπαϊκό ταξίδι, θέλαμε να πάμε και παρακάτω»

Την ανωτερότητα της Μπριζ παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο Στέφαν Σβαμπ. «Συγχαρητήρια στη Μπριζ. Ήταν καλύτεροι από εμάς. Κυριάρχησαν στο...

Στην ίδια κατηγορία