Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η ζωή τους μακριά από την Τούμπα

Δημοφιλή

Κάποιοι πήραν μεταγραφή και είπαν οριστικά «αντίο», για κάποιους άλλους έληξε ο δανεισμός τους και συνεχίζουν… αλλού ως δανεικοί, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι, που «παλεύουν» για την επιστροφή

Η FORZA καταγράφει τα μέχρι τώρα πεπραγμένα στη σεζόν, των παικτών που ανήκαν μέχρι πέρσι στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, αλλά και εκείνων, που αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλες ομάδες.

To όνειρο της συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ ζει ο Χρήστος Τζόλης , έστω κι αν η Νόριτς δυσκολεύεται πολύ στις πρώτες έντεκα αγωνιστικές (ουραγός στη βαθμολογία, μαζί με τη Νιούκαστλ, με μόλις πέντε βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 5-26). Ο 19χρονος επιθετικός ήταν βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρσεναλ (1-0), ενώ χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στα ματς με Γουότφορντ (1-3), Εβερτον (2-0) και Λιντς (1-2). Την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνισή του με τα «καναρίνια» την πραγματοποίησε στο Carabao Cup, όταν πέτυχε δύο γκολ (είχε και δύο ασίστ) στο 6-0 επί της Μπόρνμουθ. Βασικός ήταν επίσης, σε παιχνίδι της ίδιας διοργάνωσης και εναντίον της Λίβερπουλ (0-3).

Ο ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΥΑΡΝΤΑ ΚΙ Ο ΖΑΜΠΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ… ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ

Ο Αμρ Ουάρντα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πιάσει θέση βασικού στην Ανόρθωση, απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης του Τιμούρ Κετσπάγια. Σε οχτώ συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα ο 28χρονος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έχει δύο γκολ και τρεις ασίστ. Ο Αφρικανός ήταν βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια για το Κόνφερενς Λιγκ (έχει και μια ασίστ), στις ήττες της Ανόρθωσης με 2-0 από την Παρτιζάν Βελιγραδίου (εντός) και τη Γάνδη (εκτός) και στις δύο ισοπαλίες με 2-2 κόντρα στη Φλόρα Ταλίν. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί 50% ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου με την κυπριακή ομάδα (5η στο πρωτάθλημα με δώδεκα βαθμούς σε οχτώ παιχνίδια) ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Στην Τσάμπιονσιπ συνεχίζει την καριέρα του ο Ραμάν Μπάμπα, μια και η Τσέλσι τον έχει παραχωρήσει δανεικό στη Ρέντινγκ. Ο 27χρονος Γκανέζος είναι ο βασικός αριστερός μπακ (δώδεκα συμμετοχές) της αγγλικής ομάδας, η οποία ισοβαθμεί με τις Νότιγχαμ, Μίντλεσμπρο και Μπέρμιγχαμ στην 13η θέση με 22 βαθμούς.

Συνολικά 27 συμμετοχές (δεκατέσσερις ως βασικός και δεκατρείς ως αλλαγή) μετρά ο Λέο Ζαμπά στη Β΄ κατηγορία της χώρας του με τη φανέλα της Βάσκο Ντα Γκάμα. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, πάντως, έχει να επιδείξει μόλις τρία γκολ και μια ασίστ.

ΝΙΝΟΥΑ ΣΕ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ

O Nίκα Νινούα δόθηκε δανεικός στην Ανόρθωση με απώτερο σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρει το ρόλο του στην κυπριακή ομάδα. Ο 22χρονος Γεωργιανός κεντρικός χαφ έχει μόλις μία συμμετοχή ως βασικός στο πρωτάθλημα (και άλλες δύο ως αλλαγή), ενώ έχει παραμείνει στον πάγκο και στα τέσσερα παιχνίδια, που έχει δώσει η κυπριακή ομάδα για το Κόνφερενς Λιγκ.

Η ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ

O Αντριαν Περέιρα παραχωρήθηκε στη Ρόζενμποργκ, ωστόσο πρόλαβε να παίξει μόνο σε ένα παιχνίδι του νορβηγικού πρωταθλήματος. Ο 22χρονος αριστερός μπακ τραυματίστηκε, στη διάρκεια προπόνησης, στον ώμο του, όντας πλέον αναγκασμένος να περιοριστεί σε ρόλο θεατή των αγώνων της ομάδας του μέχρι την ολοκλήρωση (στις 12 Δεκεμβρίου) του νορβηγικού πρωταθλήματος. Tέσσερις αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη και η Ρόζενμποργκ βρίσκεται στην 4η θέση, δώδεκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ.

«ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ» Ο ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Ο ΤΣΟΛΑΚ

Δανεικός από την Κλαμπ Μπριζ στη Σλάβια Πράγας συνεχίζει ο Μάικλ Κρμέντσικ. Ο 28χρονος επιθετικός, μετά από μια… μουδιασμένη αρχή, ανεβάζει στροφές, έχοντας πετύχει τρία γκολ στους δύο τελευταίους αγώνες για το πρωτάθλημα Τσεχίας, όπου σε δέκα παιχνίδια μετράει συνολικά τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Τέσσερις παρουσίες (όλες ως αλλαγή) μετρά στη φάση ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και, πιο συγκεκριμένα, στα παιχνίδια με Ουνιόν Βερολίνου (εντός, 3-1), Φέγενορντ (εκτός, 2-1) και Μακάμπι Χάιφα (Τσέχοι και Ισραηλινοί έχουν από μια νίκη με 1-0 στις έδρες τους).

O Aντόνιο Τσόλακ αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά στη Μάλμε, με την οποία μετρά δεκατρία γκολ σε 23 παιχνίδια του σουηδικού πρωταθλήματος. Ο 28χρονος Κροάτης φορ είχε καθοριστική συμβολή και στην πρόκριση της Μάλμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε οχτώ παιχνίδια. Επιπλέον, ήταν βασικός και στους αγώνες με Γιουβέντους (0-3), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (4-0) και Τσέλσι (4-0 εκτός και 0-1 εντός) στη φάση ομίλων.

Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ

Για τον Λάζαρο Λάμπρου ο δανεισμός του στον ΟΦΗ είναι ο τέταρτος στην καριέρα του (προηγήθηκαν ο Πανιώνιος, η Φορτούνα Σιτάρντ και η Τβέντε), από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από τον Ηρακλή τον Ιανουάριο του 2017. Η ομάδα του Ηρακλείου φαντάζει ως η τελευταία ευκαιρία για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να διεκδικήσει μια θέση στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου με το Δικέφαλο. Ο Νίκος Νιόπλιας, πάντως, τον έχει χρησιμοποιήσει σε όλα τα ματς (επτά στην αρχική ενδεκάδα και ένα ως αλλαγή), που τον είχε διαθέσιμο (στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν εκτός αποστολής), με τον Λάμπρου να έχει ένα κερδίσει το πέναλτι της κρητικής ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), αλλά χωρίς να έχει ακόμη κάποιο γκολ ή ασίστ στο ενεργητικό του.

*Το περασμένο καλοκαίρι ο Παύλος Λογαράς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, παραμένοντας στο Βόλο ως δανεικός. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, ωστόσο, δεν έχει πάρει ακόμη ευκαιρία συμμετοχής από τον Ισπανό προπονητή της ομάδας της Μαγνησίας, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Εξάλλου, ο Γιώργος Βρακάς άρχισε από την πρεμιέρα (βασικός στην εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα Βλαχιώτη με 2-1) να γράφει συμμετοχές με το Λεβαδειακό στη Σούπερ Λιγκ 2. Νωρίτερα, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί στα τρία ματς κυπέλλου (ισάριθμες προκρίσεις) με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνιας (0-5), στο οποίο είχε ένα γκολ και μια ασίστ, με την Καλαμάτα (2-0) και με τον Αστέρα Τρίπολης (1-0).

Τέλος, ο Κώστας Κορέλας συνεχίζει για δεύτερη χρονιά δανεικός στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Προς το παρόν, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στον εντός έδρας αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη (0-2).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μετρά επιστροφή ενόψει ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το στραβοπάτημα με την Λαμία και επικεντρώνεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί όπου...

Στην ίδια κατηγορία