Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η… ζωή χωρίς Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ

Δημοφιλή

Δύο σημαντικές απουσίες καλείται να διαχειριστεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου, αφού οι Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα υπέστησαν θλάσεις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα λείψουν από τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Αν υπάρχει κάτι θετικό, αυτό είναι ότι μετά την τριάδα των αγώνων με Απόλλωνα, Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό θα ακολουθήσει διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας εξαιτίας των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αυτό σημαίνει, τουλάχιστον για τον Σίντκλεϊ, ότι μπορεί να είναι διαθέσιμος με την επιστροφή του Δικεφάλου στην αγωνιστική δράση και τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στις 21 Νοεμβρίου.

Οσο για τον Μιτρίτσα, θα χάσει όλα τα παραπάνω παιχνίδια και, εφόσον όλα πάνε καλά, θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Λουτσέσκου είτε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (25/11), είτε στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη, λίγες ημέρες αργότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μονόδρομος η νίκη στη Λαμία

Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» (17:00, Cosmote Sport 1,) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs...

Στην ίδια κατηγορία