Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

Δημοφιλή

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ Κώστας Κεραμιδάς δεν μπορούσε να βρει λογική εξήγηση για το πώς χάθηκε η νίκη στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

«Δουλέψαμε πάρα πολύ τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και στο κομμάτι της τακτικής. Αυτό το οφείλαμε στον εαυτό μας και στον ΠΑΟΚ. Φανήκαμε ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Μας βγήκε το plan-b που είχαμε στο μυαλό μας, και έτσι φτάσαμε στο σημείο να διεκδικήσουμε το παιχνίδι» ανέφερε στις δηλώσεις του μετά την ήττα με 60-55, και συμπλήρωσε: «Σε κομβικό σημείο κερδίσαμε αντιαθλητικό φάουλ, το οποίο ήταν δύο βολές και κατοχή δική μας, δημιουργώντας όλες τις συνθήκες για να πάρουμε ένα μεγάλο διπλό. Δυστυχώς χάθηκαν οι δύο βολές και στην επαναφορά κάναμε λάθος εισαγωγή της μπάλας. Αν υπάρχει μία λέξη για να περιγράψει αυτό το οποίο συνέβη, είναι η ατυχία. Το σημερινό παιχνίδι να μας δώσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας για τα πλέι-οφ, θα ήταν γιατρειά για εμάς, έτσι όπως παρουσιαζόμαστε στα τελευταία ματς».

Προηγούμενο άρθροΔιαφορά επιπέδου…
Επόμενο άρθροAυτοί είναι το μέλλον

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Ο ΠΑΟΚ δεν το έχει κάνει ξανά» (pics)

ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ κοντράρονται με φόντο μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League με τους μεν «ασπρόμαυρους»...

Στην ίδια κατηγορία