Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Τσέλσι και ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μπορεί να έχει περάσει μια και πλέον εβδομάδα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ωστόσο η Τσέλσι δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός κάνοντας εκτενή αναφορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, στον καθιερωμένο έλεγχο των δανεικών.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης εστιάζουν προφανώς στον Ράχμαν Μπάμπα που ανήκει στην ομάδα και αγωνίστηκε ως δανεικός στον Δικέφαλο από τον περασμένο Ιανουάριο.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας ο Ράχμαν Μπάμπα βοήθησε τον ΠΑΟΚ να κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας, με τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Γκανέζος αγωνίστηκε μέχρι τις καθυστερήσεις του δραματικού τελικού που διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στις αρχές του δεύτερου. Υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με ένα γκολ του Μάικλ Κρμέντσικ στο 90′, που χάρισε στον ΠΑΟΚ την θριαμβευτική κατάκτηση του Κυπέλλου για 8η φορά στην ιστορία του.

Ο Μπάμπα αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ- χαφ και έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ολοκλήρωσε τον δανεισμό του με 17 συμμετοχές και ένα μετάλλιο Κυπελλούχου. Είχε ξεκινήσει τη σεζόν στην Τσέλσι αναρρώνοντας από τον σοβαρό του τραυματισμό και αγωνιζόμενος περιστασιακά με τη Β’ ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έρχονται… ανάσες για ΠΑΟΚ

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι «ασπρόμαυροι», προκαλεί προβληματισμό, αφού οι ποδοσφαιριστές του...

Στην ίδια κατηγορία