Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η τοποθέτηση του ΠΑΟΚ για Τζόλη

Δημοφιλή

Κορυφώνεται η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον επαναληπτικό κόντρα στη Μποέμιανς για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

10.08.2021Το πρόγραμμα της Τρίτης (10.8) ήταν αφιερωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του στο κομμάτι της τακτικής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δείχνει στους παίκτες όλα όσα θέλει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να έρθει η πρόκριση. Έμφαση δόθηκε επίσης στις στατικές και τις στημένες φάσεις.

O Χρήστος Τζόλης δεν συμμετείχε στην προπόνηση κι αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για τις τελευταίες επαφές σχετικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Νόριτς.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά, όπως κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ενώ ο Ντούγκλας Αουγκούστο συνέχισε ατομικό αυξημένης έντασης κι ο Ίνγκι Ίνγκασον πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ενδυνάμωσης.

Την Τετάρτη (11.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία, η οποία θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολίου ή νόσησης, PCR Test 48 ωρών ή Rapid Test 24 ωρών, ενώ στις 12:45 ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ένας εκπρόσωπος των παικτών θα δώσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Μποέμιαν.

Η ιρλανδική ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η συνέντευξη Τύπου τους είναι προγραμματισμένη για τις 20:05 αποκλειστικά και μόνο για διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

πηγή: paokfc.gr

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα με ΑΟ Θήρας
Επόμενο άρθροΤο… απωθημένο του Τζόλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Μύλος» η Μπριζ με Όλσεν

Άνω- κάτω είναι η Κλαμπ Μπριζ με τον Σκοβ Όλσεν να ακολουθεί, ως τραυματίας, την αποστολή των Βέλγων, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία