Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ταυτότητα της Κ-17

Δημοφιλή

Η Κ-17 του Δικεφάλου μπήκε από το προηγούμενο Σάββατο στη μάχη του πρωταθλήματος, που φέτος διεξάγεται μ’ εντελώς διαφορετικό σύστημα (σε δύο ξεχωριστές φάσεις), σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά από κλήρωση, οι συνολικά δεκαέξι ομάδες (εκτός από εκείνες της Σούπερ Λιγκ συμμετέχουν ακόμη και ο Απόλλων Σμύρνης κι ο Πανιώνιος) χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Ο ΠΑΟΚ μετέχει στον πρώτο όμιλο μαζί με Αρη, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό (κάθε ομάδα θα δώσει από τρία εντός και τρία εκτός έδρας παιχνίδια). Στο β΄ όμιλο συμμετέχουν η ΑΕΚ, ο Βόλος, η Λαμία κι ο Λεβαδειακός, στο γ΄ όμιλο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΟΦΗ κι ο Απόλλων Σμύρνης και στο δ΄ όμιλο ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Ιωνικός κι ο Πανιώνιος. Στο τέλος της πρώτης φάσης οι πρώτοι των τεσσάρων ομίλων θα αναμετρηθούν μεταξύ τους κι ο τελικός νικητής θα εξασφαλίσει μια θέση στο φάιναλ φορ, που θα διεξαχθεί στο φινάλε της σεζόν.

Το φετινό ρόστερ της Κ-17 του ΠΑΟΚ αποτελούν οι Τάσος Σεβαστίδης, Στάθης Μπελερής, Βασίλης Τσιντσόλης, Βαγγέλης Κατσαρός (τερματοφύλακες), Τρύφων Καλιόγλου, Γιώργος Κούπενος, Γιώργος Τέλο, Γιώργος Κοσίδης, Κώστας Βυρσοκινός, Kώστας Πολυκράτης, Στάθης Πανικίδης, Παναγιώτης Τσίτσκας, Παύλος Τσιότας, Αλκιβιάδης Αβράμπος, Κώστας Αρβανίτης (αμυντικοί), Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, Κώστας Χατζηγαβριήλ, Μάριος Καλαϊτσίδης, Λοΐζος Παπαδημητρίου, Γιώργος Καραμπέρης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Γιώργος Σαπάνης, Κώστας Καραϊωάννου, Αντόνιο Ζούμπι (μέσοι), Στέφανος Τζίμας, Ιορδάνης Κεσίδης, Δημήτρης Χατσίδης, Γρηγόρης Πολιτάκης, Μάριος Μυλωνάς, Γιώργος Μπάκας, Μανώλης Τσομπάνης, Θανάσης Ζιώγας και Κώστας Βρύζας (επιθετικοί).

Ολοι οι παίκτες είναι γεννηθέντες το 2006, μ’ εξαίρεση τους Μπελερή, Κοσίδη, Βυρσωκινό και Τσιότα, που είναι κατά ένα χρόνο μικρότεροι. Νέο πρόσωπο είναι ο Γιώργος Καραμπέρης, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΔ.


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία