Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ταυτότητα της ανανεωμένης ομάδας Κ-17

Δημοφιλή

Στη μάχη του νέου πρωταθλήματος έχει μπει και η ομάδα νέων Κ-17, που φιλοδοξεί να φθάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και να κατακτήσει το φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Η φετινή Κ-17 αποτελεί μια μίξη παιδιών γεννημένων το 2003 (περσινοί φιναλίστ του πρωταθλήματος) και το 2004 (περσινοί κάτοχοι του πρωταθλήματος της Κ-15, φωτογραφία).

Aυτοί που συνεχίζουν από την περσινή Κ-17 είναι οι Αλέξανδρος Τσιόπτσης (τερματοφύλακας), Βασίλης Κιτσάκης, Κώστας Κουλιεράκης, Απόστολος Ξεπαπαδάκης, Κώστας Παϊραζίδης, Κώστας Θεοδωρίδης (αμυντικοί), Γιάννης Μανωλιούδης, Γιάννης Καράκουτης, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τίτος Κουτεντάκης, Δημήτρης Κουίδης, (χαφ) και Λευθέρης Βασιλείου (επιθετικός).

Αυτοί που ανέβηκαν από την Κ-15 είναι οι Δημήτριος Μοναστηρλής, Νικόλαος Μπότης (τερματοφύλακες), Αγγελος Ζίλος, Μάριος Σινανάι, Ιωάννης Τσαλουκίδης

Φαμπιάν Τσέλα, Ισίδωρος Κουτσίδης, Λευθέρης Τασιούρας (αμυντικοί), Ζήσης Τσίκος, Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ, Θεόδωρος Καλόγηρος, Θεόδωρος Σπυριδόπουλος (μέσοι), Γεώργιος Κούτσιας, Λάμπρος Σμυρλής, Μάριος Μπάμπουρας, Μιχαήλ-Ραφαήλ Καμαρός, Αλέξανδρος Κεδίκογλου και Γιώργος Κουλούρης (επιθετικοί).

Υπάρχουν, όμως, και νέα πρόσωπα. Αυτά είναι οι Βαγγέλης Τρίκατζης (τερματοφύλακας από τους Μπέμπηδες), Γιώργος Τσιακούμης (από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, αμυντικός), Πέτρος Χατζηαλεξιάδης (από την Ακαδημία Γιαννιτσών, χαφ), Αργύρης Δαρέλας (από τον ΑΟ Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης, μέσος) και Νίκος Σπυράκος (από την Αθλόπολις ΑΕ Πρέβεζας, επιθετικός).

Σε ό,τι αφορά το μεγάλο αριθμό παικτών, δικαιολογείται από το γεγονός ότι πρόκειται ουσιαστικά για δύο ομάδες, αφού, εκτός από την Κ-17, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, υπάρχει και η Κ-16, που μετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Να σημειωθεί ότι τρεις παίκτες, οι Κουλιεράκης, Καράκουτης και Κωνσταντέλιας θα αγωνίζονται και με την Κ-19.

Προπονητής της Κ-17 είναι ο Απόστολος Παπαβασιλείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα μπλεξίματα για Τονάλι: Κατηγορείται για 50 παράνομα στοιχήματα

Σε νέα μπλεξίματα βρίσκεται ο μέσος της Νιουκάστλ, Σάντρο Τονάλι, που κατηγορείται για επιπλέον παραβάσεις σχετικά με το στοίχημα...

Στην ίδια κατηγορία