Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, 2023

Η στήριξη της Rhetor Law Firm στους Έλληνες Πυροσβέστες

Δημοφιλή

Η δικηγορική εταιρεία Rhetor Law Firm διέθεσε χιλιάδες φιάλες εμφιαλωμένου νερού στις γυναίκες και στους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Θεσσαλονίκης.

Tην έμπρακτη στήριξή της στους πυροσβέστες που μάχονται καθημερινά με τις καταστροφικές πυρκαγιές και που χρειάζονται την κοινωνική αλληλεγγύη μας, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά η Rhetor Δ. Ζάχος – Α. Παπαμιμίκος, προχωρώντας σε δωρεά χιλιάδων φιαλών εμφιαλωμένου νερού στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Θεσσαλονίκης.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, συνιδρυτής της εταιρείας, δήλωσε σχετικά για την πρωτοβουλία: «Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Rhetor “Συνηγορούμε για το Καλό”, είμαστε παρόντες σε σημαντικά κοινωνικά θέματα που απαιτούν στήριξη και αλληλεγγύη, όπως συνέβη με τις πρόσφατες πυρκαγιές που ανέδειξαν την ανάγκη συνδρομής όλων μας, κατά τις δυνάμεις του ο καθένας, τόσο στην προσπάθεια επαναφοράς των πληγέντων συνανθρώπων μας στην καθημερινότητά τους, όσο και στην ενίσχυση του δύσκολου έργου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Με σεβασμό στις αξίες και τις αρχές μας και με πλήρη επίγνωση του κοινωνικού ρόλου της Rhetor, συνεχίζουμε να στηρίζουμε διαχρονικά τον άνθρωπο και το περιβάλλον».


Τελευταία νέα

Tρομακτική Νιούκαστλ διέλυσε την Παρί

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι έκαναν απόψε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων του Champions League με τα...

Στην ίδια κατηγορία