Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Σλόβαν προειδοποιεί

Δημοφιλή

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε φίλαθλο του ΠΑΟΚ, που θα έχει εισιτήριο σε άλλη θύρα από εκεί, που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του Δικεφάλου, προειδοποιεί η Σλόβαν ενόψει του αγώνα της μεθεπόμενης Πέμπτης. Οι Σλοβάκοι έχουν ορίσει υψηλές τιμές εισιτηρίων (από 15 μέχρι 60 ευρώ), που είναι τουλάχιστον διπλάσιες σε σχέση με ό,τι ισχύει στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΔΥΟ ΣΤΟ ΟΡΙΟ

Οσο προχωράνε τα παιχνίδια, τόσο οι παίκτες θα «φορτώνονται» με κάρτες. Ήδη οι Μιχαηλίδης και Αουγκούστο βρίσκονται στο όριο, αφού έχουν φθάσει τις τρεις κίτρινες στα ματς πρωταθλήματος. Ο Μιχαηλίδης αναδεικνύεται μέχρι τώρα κι ο πιο «άτακτος» της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, αφού μετράει άλλες δύο κίτρινες στο Κόνφερενς Λιγκ, όπως και την αποβολή στον αγώνα της Τούμπας με την Κοπεγχάγη.

ΔΕΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 32 ΗΜΕΡΩΝ!

Ένα ματς ανά τρεις ημέρες θα δίνει ο ΠΑΟΚ από την επανέναρξη του πρωταθλήματος (21 του μηνός) και μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Μετρήστε: έξι αγώνες για το πρωτάθλημα (κατά σειρά με Ατρόμητο εκτός, Αρη εντός, Ιωνικό εκτός, Λαμία εντός, ΠΑΣ Γιάννινα εκτός και Αστέρα εντός), δύο για το Κόνφερενς Λιγκ (με Σλόβαν εκτός και με Λίνκολν εντός) κι άλλοι δύο για τους «16» του κυπέλλου.

ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Για τις δεύτερες ομάδες, που μετέχουν στη Σούπερ Λιγκ 2, οι βαθμοί που κερδίζουν ή χάνουν, δεν έχουν την παραμικρή σημασία. Κι όμως, ο Ολυμπιακός Β΄ του Ιμπαγάσα, που πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη επί του ΠΑΟΚ Β΄, ζήτησε (και πήρε) αναβολή του παιχνιδιού με τα Τρίκαλα επειδή έχει αρκετούς διεθνείς. Κατά τα άλλα, έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα η συμμετοχή στην κατηγορία…

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ

Ανέλαβε τη Βερόνα από την 4η αγωνιστική και μετά (η ιταλική ομάδα είχε μόνο ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές), έχει νικήσει Ρόμα, Λάτσιο και Γιουβέντους, την περασμένη αγωνιστική σταμάτησε τη Νάπολι στην έδρα της (1-1) και σε εννέα παιχνίδια στον πάγκο της έχει χάσει μόνο από τη Μίλαν (3-2). Ο 43χρονος Κροάτης τεχνικός Ιγκόρ Τούντορ (διαγνώστηκε με κορονοϊό την περασμένη Τρίτη, όντας εμβολιασμένος) βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη γειτονική χώρα, βιώνοντας την καλύτερη φάση της μέχρι τώρα προπονητικής του καριέρας.

ΚΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΤΙΖΑΝΙ

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Εργκους Κάτσε αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του. Ο 28χρονος Αλβανός χαφ είναι βασικό στέλεχος της Παρτιζάνι Τιράνων, η οποία, βέβαια, δεν τα πάει καθόλου καλά, αφού μετράει μόνο μια νίκη μετά από οχτώ παιχνίδια (πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες) και βρίσκεται τρίτη από το τέλος της βαθμολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ

Για την 21η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου, το ΝΟ...

Στην ίδια κατηγορία