Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η σιωπή του Ιβάν, ο προβληματισμός και το μέλλον

Δημοφιλή

Πολύ μεγάλο προβληματισμό έφερε στον Ιβάν Σαββίδη η ήττα και κυρίως η εμφάνισης της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Γενικώς, στην οικογένεια υπάρχει προβληματισμός, καθώς περίμεναν ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από την ομάδα, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτές τις μέρες στη βάση του στη Ρωσία και απέφυγε να πει οτιδήποτε μετά την ήττα της Κυριακής, παρότι είχε την ευκαιρία. Αυτή ακριβώς η σιωπή του, μαρτυρά και τον προβληματισμό, που υπάρχει.

Ο Σαββίδης είχε μιλήσει πολύ σε προπονητή, στελέχη και παίκτες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και περίμενε βελτίωση.

Στο μεσοδιάστημα, έχει μεταφέρει τη στήριξή του στο αγωνιστικό τμήμα και περιμένει αποτελέσματα, καθώς κι ο ίδιος θεωρεί ότι ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει σε καμιά περίπτωση και το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί.

Παράλληλα, στην ατζέντα του προέδρου του ΠΑΟΚ είναι και το μέλλον της ομάδας, το οποίο όμως δεν θέλει να πιάσει αυτή την εποχή.

Είναι βέβαιο πως κυοφορούνται πράγματα, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αλλαγές και στον τρόπο λήψης των αποφάσεων, που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της ομάδας, που ωστόσο δεν έχουν σχέση με τις καφενειακού επιπέδου φήμες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη και αφορούν τον Βρύζα και συνεργάτη του σε γραφείο μάνατζερ, που έχει ανοίξει.

ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ!

Το προ 9ετίας παιχνίδι κυπέλλου, με το ελικόπτερο και τις ομάδες Δ, θύμισαν τα μέτρα, που πήρε η αστυνομία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Κουνούπι δεν άφηνε η αστυνομία να περάσει, ενώ είχαν αναπτυχθεί διμοιρίες ακόμη και στους διαδρόμους των αποδυτηρίων και στην καταπακτή. Εύκολα καταλάβαινε κανείς ότι από τα “κεντρικά” υπήρχε εντολή να μην πειραχτεί ο Ολυμπιακός.

*Τα πανό κατά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ήταν ο στόχος της εφόδου το πρωί της Κυριακής στην Τούμπα. Το ότι τα πανό δεν εντοπίστηκαν και αναρτήθηκαν το βράδυ στις κερκίδες, προκάλεσε μια κρίση στην αστυνομία, που φάνηκε να χάνει αυτό το παιχνίδι. Γιατί τέτοια πρεμούρα για κάποια πανό, όταν έχουμε δει χειρότερα στα γήπεδα, θα πείτε… Ελα ντε…

*Πολλές… μπούρδες κυκλοφορούν, καθώς κάποιοι βρίσκουν μόνιμο άλλοθι της ανικανότητάς τους στην ύπαρξη του ΠΑΟΚ. Όχι, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

ΉΡΘΕ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ… ΦΙΛΟΥΣ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με σκοπό να δει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και κάποιους γνωστούς και φίλους. Τη Δευτέρα, μάλιστα, εθεάθη να πίνει τον καφέ του με τον Ελ Καντουρί.

Ο Σέρβος έχει “κοπεί” από την Αλ Ιτιχάντ, δεν αγωνίζεται πλέον, έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και οι Άραβες του έχουν ζητήσει να βρει ομάδα να πάει δανεικός για να παίζει. Αυτή την εποχή, ο Πρίγιοβιτς μπορεί να παίξει μόνο στην Κίνα ή στην Αμερική.

Όσο για το μέλλον; Το συμβόλαιό του στην Σαουδική Αραβία για τα επόμενα 2,5 χρόνια είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και καμία ελληνική ομάδα, δεν μπορεί να το καλύψει, ούτε καν κατά το ήμισυ. Ούτε φυσικά ο ΠΑΟΚ

ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ανεβασμένος είναι τον τελευταίο καιρό ο Μαουρίσιο, που αρχίσει να νιώθει καλύτερα μετά την περιπέτεια, που πέρασε. Ο Βραζιλιάνος που άρχισε να παίρνει σερί παιχνίδια, έχει πια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι αυτό φαίνεται κι από το πως κινείται “εντός των τειχών”. Ο Μουρίσιο είναι αυτή την εποχή ένας από τους παίκτες, που βγάζουν προσωπικότητα και παίρνουν πρωτοβουλίες και στα αποδυτήρια.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Στην πατρίδα του παραμένει ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, μετά την επέμβαση, που έκανε για να ξεπεράσει το πρόβλημα με την τενοντίτιδα. Ο Ισπανός βρίσκεται στην Ανδαλουσία με την οικογένειά του και συνεχίζει εκεί την θεραπεία του, έχοντας την άδεια του ΠΑΟΚ. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να μπει στην τελική ευθεία, ώστε να προλάβει τα τελευταία παιχνίδια.

*Το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μεταπήδησε από τον ΠΑΟΚ στη Ρίζεσπορ. Από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά, όμως, έμενε σταθερά εκτός αγώνων της τουρκικής ομάδας, με συνέπεια πριν δύο μήνες να παραχωρηθεί δανεικός στη Σερκλ Μπριζ. Ο 27χρονος στόπερ είναι βασικός με τη βελγική ομάδα, την οποία βοηθάει να πετύχει το στόχο της παραμονής στην πρώτη κατηγορία.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΜΟΥΛΕΝ…

Μόλις τρεις είναι οι 90λεπτες συμμετοχές του Τιμπό Μουλέν στο φετινό πρωτάθλημα με την Ξάνθη. Ο 30χρονος Γάλλος χαφ θ’ απασχολήσει αναγκαστικά τον ΠΑΟΚ και το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιο της μεταξύ τους συνεργασίας ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο (είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2018 από τη Λέγκια Βαρσοβίας ως… αντί-Τσίμιροτ).

*Στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας μεταξύ της Μπόκα και της Γοδόι Κρουζ (3-0) συναντήθηκαν ξανά οι δρόμοι των Σαμπράνο και Ρέι, που υπήρξαν συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό της σεζόν 2017-18.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ

Το περασμένο καλοκαίρι, δύο παίκτες από την περσινή Κ-19 του ΠΑΟΚ επέλεξαν τη λύση του εξωτερικού. Προς το παρόν, όμως, ούτε ο Γιώργος Τζοβάρας, ούτε ο Χρήστος Βουτσάς έχουν κάνει ντεμπούτο με τις πρώτες ομάδες της Σλόβαν Μπρατισλάβας και της Βίλεμ αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα επιστολή του Άρη σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για τους διαιτητές

Με νέα επιστολή της η ΠΑΕ Άρης ζητά εκ νέου Έλληνες διαιτητές ως το φινάλε των Play Off. Το...

Στην ίδια κατηγορία