Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με την Τρέπτσα στο Κόσοβο, με τον Κλίβελαντ Μέλβιν να μιλά για το επερχόμενο παιχνίδι, σημειώνοντας πως νιώθει αρκετά σίγουρος για την ομάδα του.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός, στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:
«Νιώθω πολύ σίγουρος για την ομάδα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μετά την ήττα μας στο τελευταίο μας παιχνίδι στο FIBA Europe Cup, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να επανέλθουμε στο επόμενο παιχνίδι. Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά εμείς μένοντας προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας να βγούμε να πάρουμε τη νίκη.
Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αρκεί να θυμηθούμε ότι στο πρώτο ματς ήμασταν μπροστά και με διαφορά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο επέστρεψαν. Και παίζοντας στην έδρα τους θα έχουν ενέργεια, θα θελήσουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις του αγώνα».




