Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Η σιγουριά του Κούρτιτς

Δημοφιλή

Ο Γιασμίν Κούρτιτς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι που κάλυψε το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο Δικέφαλος, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν έβγαλε αντίδραση ο ΠΑΟΚ και για τον τραυματισμό στο χέρι του:

«Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με ένα βαθμό. Ωστόσο, ξέρουμε ότι μπορούσαμε ένα πάμε καλύτερα και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Μας βοηθά ο ένας βαθμός να πάμε με πιο καθαρό μυαλό στο ματς με τον Παναθηναϊκό και να κάνουμε λίγο καλύτερη την διαχείριση και να πάμε για το καλύτερο με τον Παναθηναϊκό στον τελικό. Νιώθω αρκετό πόνο τώρα, αλλά δεν είναι τίποτα, έχω δεχθεί και πιο δυνατά χτυπήματα».

Για τα δυο ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Για εμάς είναι δύο τελικοί, όχι ένας, πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχει κούραση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να παλέψουμε ως το τέλος και να τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό που πρέπει να πω ότι ο ΠΑΟΚ, όλοι μας θα είμαστε έτοιμοι, όπως κάνουμε στα δύσκολα και αποφασιστικά παιχνίδια».

Τελευταία νέα

Τα σχέδια του προπονητή της Γκρόνινγκεν

Mε δύο διαφορετικές ενδεκάδες-μία σε κάθε ημίχρονο-πρόκειται να παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής της Γκρόνινγκεν, Φρανκ Βόρμουτ. «Κατά τη...

Στην ίδια κατηγορία