Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η πρόβλεψη Λουτσέσκου για το Conference League

Δημοφιλή

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε για τον τελικό του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στην Ρόμα και την Φέγενορντ (25/5, 22:00) και τόνισε πως λόγω του Ζοζέ Μουρίνιο φαβορί είναι η ομάδα από την Ιταλία.

Αναλυτικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου είπε για τη διοργάνωση και τον τελικό:

«Το Conference League είχε πολύ δυνατές ομάδες από τη φάση των προημιτελικών, πιο δυνατές από αυτές του Europa. O τελικός του Conference είναι πολύ πιο δυνατός επίσης από τον αντίστοιχο του Europa.

H Ρόμα έχει τον Μουρίνιο στον πάγκο της, η Φέγενορντ παίζει επιθετικά και εκπροσωπεί το Ολλανδικό ποδόσφαιρο. Επίσης, υπήρχαν οι Λέστερ και Μαρσέιγ, που αποκλείστηκαν στα ημιτελικά αλλά είναι ποιοτικές ομάδες, από δυνατά πρωταθλήματα.

Μπορεί στην αρχή η διοργάνωση να είχε πολλές ομάδες που δεν ήταν εμπορικές, αλλά τώρα στο προσκήνιο έχουν έρθει μεγάλα κλαμπ.

Πιστεύω πως θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τελικός. Η Ρόμα θέλει απεγνωσμένα να κερδίσει ένα τρόπαιο και έχει τον Μουρίνιο, που ξέρει καλά πως να κερδίζει.

Θα πήγαινα με τη Ρόμα, αν και σίγουρα η Φέγενορντ μπορεί να κάνει την έκπληξη, ειδικά με τον τρόπο που παίζει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Λουτσέσκου στην Ιταλία!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ Ιταλίας μιλώντας μεταξύ άλλων για την πορεία του Δικεφάλου...

Στην ίδια κατηγορία