Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Wednesday, September 16, 2026

Η… προειδοποίηση της Άντερλεχτ πριν τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, η Άντερλεχτ ενημερώθηκε για την τιμωρία που της επέβαλε η UEFA, εξαιτίας όσων συνέβησαν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χάμαρμπι, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Βέλγοι καλούνται να καταβάλουν συνολικό πρόστιμο 27.625 ευρώ, καθώς καταγράφηκαν παραβάσεις που αφορούσαν το μπλοκάρισμα διαδρόμων στις εξέδρες και τη ρίψη πλαστικών ποτηριών στον αγωνιστικό χώρο.

Με αφορμή την «καμπάνα» της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, η Άντερλεχτ εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με τον Δικέφαλο, προειδοποιώντας τους φιλάθλους της να αποφύγουν ανάλογες συμπεριφορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βέλγων:

«Η Άντερλεχτ θέλει να τονίσει ότι τέτοια περιστατικά όχι μόνο οδηγούν σε οικονομικές κυρώσεις και ζημιά στη φήμη του συλλόγου και των οπαδών, αλλά μπορούν επίσης και να οδηγήσουν σε αυστηρότερα πειθαρχικά μέτρα, σε περίπτωση που επαναληφθούν.

Η Άντερλεχτ καλεί όλους τους οπαδούς της να σεβαστούν τους κανόνες που ισχύουν στο γήπεδο, ξεκινώντας από τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αποφευχθούν νέες τιμωρίες για τον σύλλογο».



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Ο Νίκος Περσίδης αναλύει τον νέο ΠΑΟΚ!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Νίκος Περσίδης, έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν στη Media Day, αναλυτικά για τις...

Στην ίδια κατηγορία