Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Η… πίστη του Μπαρκαουάν στον Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106,1» μίλησε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν σχολιάζοντας την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και για τα δημοσιεύματα στην Ρουμανία που κάνουν λόγο για αποχώρηση του Ράζβαν Λουτσέσκου από την ομάδα.

Αναλυτικά:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον τελικό:

«Σε μια ομάδα πάντα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Συμβαίνουν αυτά. Για μένα προσωπικά υπήρξαν πολλές στιγμές που μου άρεσε ο ΠΑΟΚ. Μου άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιξε και ο τρόπος που ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοίμαζε την ομάδα στα παιχνίδια. Όλοι θέλαμε η ομάδα να είναι σταθερή και να είναι καλά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την μεταγραφική ενίσχυση:

«Σίγουρα μπορεί να υπάρξει διαφορά με την αύξηση της ποιότητας στην ομάδα. Κατά την άποψη μου 2-3 παίκτες είναι αρκετοί για το ερχόμενο καλοκαίρι και πιστεύω ότι ο Ράζβαν μπορεί να φέρει τους κατάλληλους. Η χρονιά του ΠΑΟΚ ήταν δύσκολη. Υπήρξαν ονόματα που ήρθαν φέτος στον ΠΑΟΚ και δεν βοήθησαν ιδιαίτερα την ομάδα».

Για τα σενάρια αποχώρησης του Λουτσέσκου:

«Τα διάβασα τα σενάρια, την μέρα του τελικού. Κάθε προπονητής είναι λογικό να έχει στο τέλος των σεζόν προτάσεις και ενδιαφέρον από ομάδες. Δεν νομίζω ότι ο Ράζβαν θα αφήσει τον ΠΑΟΚ. Βγαίνει μπροστά και κάνει «πόλεμο» για το δίκαιο υπέρ του ΠΑΟΚ, έχει δεθεί με τον σύλλογο. Έχει δέσει την ομάδα, έχει αρχίσει να χτίζει κάτι και μου φαίνεται δύσκολο να φύγει. Στον ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να κερδίζεις. Ακόμη και στα φιλικά. Σίγουρα πάνω στον προπονητή υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος. Ο Λουτσέσκου προσπαθεί να βάλει νεαρούς από τις ακαδημίες αλλά σίγουρα θέλει και την εμπειρία. Δημιουργείται αυτή η ανάγκη και από την πίεση για τις νίκες».


Τελευταία νέα

Μόνο ο ΠΑΟΚ κι η Πλζεν είναι από τώρα στους «16»

Ο ΠΑΟΚ κι η Βικτόρια Πλζεν είναι οι μόνες ομάδες που εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλό τους από την...

Στην ίδια κατηγορία