Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η πιο… νεανική Κ-19

Δημοφιλή

Με ποιον τρόπο η δημιουργία του ΠΑΟΚ Β΄ επηρεάζει και τη σύνθεση της ομάδας νέων, που προετοιμάζεται ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ποδοσφαιριστές, που με τις προηγούμενες συνθήκες, θα αγωνίζονταν με την ομάδα νέων, τώρα στελεχώνουν τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Συνεπώς, ο μέσος όρος ηλικία της ερχόμενης Κ-19 θα είναι ο μικρότερος από κάθε άλλη χρονιά.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι μεγαλύτεροι παίκτες, που έχει στη διάθεση του ο Στέλιος Μαλεζάς, είναι γεννηθέντες το 2003, όπως είναι οι Βασίλης Κιτσάκης και Αργύρης Δαρέλας. Πλέον, τη βάση της Κ-19 θ’ αποτελούν παίκτες, που είναι γεννημένοι το 2004. Από αυτούς, όχι λίγοι πρόλαβαν και κατέγραψαν συμμετοχές με την περσινή Κ-19. Πρόκειται για τους Δημήτρη Μοναστηρλή, Λευθέρη Τασιούρα, Ζήση Τσίκο, Γιώργο Κουλούρη, Λάμπρο Σμυρλή, Νίκο Σπυράκο, Χρήστο Ιορδανίδη και Μάριο Μπάμπουρα.

Γεννηθέντες το 2004 είναι και οι Λουκάς Μάρτος, Στέλιος Κατσαμπής, Βίκτορ Ρούμιαντσεβ, Αλέξανδρος Κεδίκογλου, Αγγελος Ζίλος και Μάριος Σινανάι, οι οποίοι προωθήθηκαν από την περσινή Κ-17. Το ίδιο και οι Νίκος Δεληγιάννης, Κώστας Καστίδης, Σπύρος Αγγελίδης και Γκουστάβο Βαρέλα, οι οποίοι είναι ακόμη πιο μικροί σε ηλικία, έχοντας γεννηθεί στη χρονιά του 2005.

Στη διάρκεια της σεζόν, και ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν, είναι πιθανή η χρησιμοποίηση παικτών και στην Κ-19 μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών, που είναι δηλαδή γεννηθέντες το 2002. Προς το παρόν, οι περισσότεροι από αυτούς, όπως οι Παναγιώτης Παναγιώτου, Βασίλης Γρόσδης και Βασίλης Γκορτεζιάνι ακολουθούν την προετοιμασία της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

ΣΤΟ ΒΩΛΑΚΑ

Σ΄ εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Κ-19 στο Βώλακα. Μεταξύ των παικτών, που έχει στη διάθεσή του ο Μαλεζάς είναι κι ο Βασίλης Τινιακός, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στο Μόντρεαλ του Καναδά. Να σημειωθεί ότι στο αθλητικό κέντρο της Δράμας, το οποίο έχει φιλοξενήσει τμήματα υποδομών του Δικεφάλου και προηγούμενα καλοκαίρια, αμέσως μετά την Κ-19, πρόκειται να βρεθούν για προετοιμασία οι αποστολές των ομάδων νέων Κ-17 και Κ-16.

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Σε σχέση με την περσινή ομάδα της Κ-19, δύο ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο λόγος για τους Αρμπέρ Τσάνι και Γιάννη Πιπιλιάρη, οι οποίοι είτε θα παραχωρηθούν δανεικοί, είτε θα μείνουν ελεύθεροι. Το ίδιο ισχύει και για τον Καμερουνέζο επιθετικό Ενγκουεμέτσιου, για τον οποίο αυτό το διάστημα αναμένεται η έκδοση του δελτίου του. Την περασμένη σεζόν ο Πιπιλιάρης είχε καταγράψει τρεις συμμετοχές με την Κ-19, όλες ως αλλαγή, ενώ ο Τσάνι δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε κάποιο παιχνίδι.

*Τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έχει υπογράψει ο 16χρονος τερματοφύλακας Σπύρος Αγγελίδης.

ΤΣΙΑΠΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΙ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Ο Πέτρος Τσιαπακίδης είναι ο νέος προπονητής της Κ-17. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Κ-15 πήρε τη σκυτάλη από τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των παίδων. Ο Τσιαπακίδης θα έχει μαζί του στο προπονητικό επιτελείο της Κ-17 τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του Αλεξιάδη, δηλαδή τους Εμπενίζερ Χάγκαν (βοηθός προπονητή), Μιχάλη Ψωμιάδη (προπονητής τερματοφυλάκων), Αλέξανδρο Θεοδωρίδη (αναλυτής βίντεο) και Μερτ Ισμπιλίρ (γυμναστής). Οσο για τον Ηλία Γαλανόπουλος, που ήταν μαζί με τον Τσιαπακίδη στην Κ-15, θα είναι ο νέος προπονητής της Κ-16.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Σε τρεις εβδομάδες (το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου) πρόκειται ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα νέων K-19. Mια εβδομάδα αργότερα (το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου) θα γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα Κ-17, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Αντίθετα, το πρωτάθλημα νέων Κ-15 θα διεξαχθεί σε έναν, ενιαίο όμιλο. Κι όλα αυτά, βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι για πρώτη φορά μετά από δύο σεζόν οι διοργανώσεις δεν θα πληγούν από την πανδημία του κορονοϊού και τις μεταλλάξεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεν θέλουν να ακούνε για τον διαιτητή του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στην Κύπρο

Ο άπειρος και με λιγοστές παραστάσεις στο εξωτερικό, Μίκελ Ρέντερ ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι...

Στην ίδια κατηγορία