Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η πιο κακή πρεμιέρα

Δημοφιλή

Mε το χειρότερο τρόπο άρχισε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 4’ με γυριστό σουτ του Σφιντέρσκι που έφυγε άουτ.

Στο 23’, μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Μουργκ, η κεφαλιά του Σβαμπ κόπηκε πάνω στην γραμμή από αμυνόμενους, ενώ στο 27’ ο Αουγκούστο σούταρε ανενόχλητος μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα απελπιστικά ψηλά άουτ.

Στο 40’, ο Καγκάβα βρήκε με κάθετη πάσα τον Σφιντέσκι αλλά το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Λοντίγκιν. Στις καθυστερήσεις, ένα λάθος του Τέιλορ έφερε τον Σνάιντερ σε καλή θέση αλλά νικήθηκε από τον Ζίβκοβιτς.

Στο 60’ ήρθε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία που ξόδεψε ο Καγκάβα. Ο Ιάπωνας βρέθηκε μόνος εξ επαφής με την εστία, μετά από σέντρα του Σφιντέρσκι, αλλά δε βρήκε σωστά την μπάλα κάνοντας… τσαφ.

Στο 74’ μια εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς κατέληξε κόρνερ, ενώ ακολούθησε νέα διπλή αλλαγή με Άκπομ και Σίντκλεϊ να περνούν στο ματς και τον ΠΑΟΚ να γυρνάει στο 4-4-2. Τελικά, όλα πήγαν ανάποδα. Στο 86’, ένα τραγικό λάθος του Ζίβκοβιτς έφερε τον Κόντε να κάνει το 0-1 σε κενή εστία “παγώνοντας” την Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (74΄ Σίντκλεϊ), Κρέσπο, Βαρέλα, Τέιλορ, Αουγκούστο (61΄ Κούρτιτς), Σβαμπ, Καγκάβα (61΄ Μίτριτσα), Μπίσεσβαρ, Μουργκ (74΄ Ακπομ), Σφιντέρσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ (89΄ Λώλης), Περέα (79΄ Μορέιρα), Κόντε (90΄+2΄  Μιλιντσεάνου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία