Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η παραδοχή του Μαρινάκη για τον τελικό

Δημοφιλή

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μίλησε στους παίκτες της ομάδας. Μεταξύ άλλων ανέφερε και το όνομα του ΠΑΟΚ! Πιο συγκεκριμένα σε μια αποστροφή του λόγου είπε: «Αυτοί κλέβουν με τη βοήθεια των διαιτητών. Ρωτήστε και τον Αλέξανδρο (Πασχαλάκη), πως τους πήραν πέρσι το Κύπελλο.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που βασίζει πολλά στην ψυχολογία και στο οικογενειακό κλίμα που θέλει να υπάρχει στην εκάστοτε ομάδα που προπονεί.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου έχει ξεκινήσει να δένει την ομάδα μέσα στα αποδυτήρια και καθημερινά βλέπει τους παίκτες να κάνουν βήματα προς τον δρόμο που ο ίδιος θέλει να προχωρήσει η ομάδα. Μάλιστα, σε κουβέντα που είχε με στελέχη της διοίκησης του ΠΑΟΚ ανέφερε τη σημαντικότητα που παίζει η ενότητα στον σύλλογο, προκειμένου να υπάρχει ένα όμορφο κλίμα γύρω από τους ποδοσφαιριστές.

Οι ομιλίες του στην ομάδα πλέον είναι καθημερινό συνήθειο και τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού προσανατολίζονται κυρίως στο οικογενειακό κλίμα που πρέπει να υπάρχει εντός της ομάδας.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ

Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ράφα Σοάρες έχουν κολλήσει και κάνουν παρέα τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Οι δύο Πορτογάλοι και οι οικογένειες τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και δείχνουν πως μια ισχυρή φιλία έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους. Μάλιστα, ο φορ του Δικεφάλου στήριξε αρκετά τον συμπατριώτη του, το διάστημα που δεν έπαιζε.

Ο ΚΟΤΑΡΣΚΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι παρότι βρέθηκε στην προεπιλογή  της εθνικής Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τελικά έμεινε εκτός από τις επιλογές του Ζλάτκο Ντάλιτς. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν απογοητεύτηκε από αυτό το γεγονός, καθώς το περίμενε πως θα μείνει εκτός, αφού είχε να ανταγωνιστεί τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης σε αυτή την άτυπη κούρσα. Πάντως, στις επόμενες κλήσεις του Ντάλιτς αναμένεται να υπάρχει το όνομα του Κοτάρσκι.

Η… ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε πρόσφατα υπερσύγχρονα μηχανήματα αναφορικά με τη φροντίδα του σταδίου του. Ωστόσο, δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει διότι δεν έχει υποσταθμό της ΔΕΗ. Πλέον, θέλει να τα πουλήσει. Μάλιστα, ήδη πρότεινε στον ΠΑΟΚ να τα αγοράσει την τιμή των 250 χιλιάδων ευρώ. Απάντηση ακόμα δεν δόθηκε πάντως.


Τελευταία νέα

Πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί ακόμη να πάρει τον τίτλο

Μετά και την γκέλα ολκής με την ισοπαλία στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ απώλεσε πλέον μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων του...

Στην ίδια κατηγορία