Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ώρα των αποφάσεων

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β΄ ολοκλήρωσε την… εξάμηνη σεζόν (τόσο κράτησε η κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ 2) και πλέον έφθασε η ώρα των συμπερασμάτων για την παρθενική παρουσία του στην κατηγορία.

Συνολικά 30 παίκτες χρησιμοποίησε ο Πάμπλο Γκαρσία (έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο) στη διάρκεια των 32 αγωνιστικών. Από το «κάδρο» βγαίνουν αυτομάτως οι Ινγκασον, Τσιγγάρας και Σοάρες, που αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα και απλά πήραν συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β΄ για «ειδικούς» σκοπούς. Επίσης, ο 30χρονος Aλέξανδρος Αποστολόπουλος και ο 26χρονος Βασίλης Φασίδης κλήθηκαν να βοηθήσουν-ειδικά ο πρώτος-περισσότερο με την εμπειρία τους τους πιο νεαρούς σε ηλικία συμπαίκτες τους, η πλειοψηφία των οποίων αγωνίστηκε για πρώτη φορά σ’ επαγγελματική κατηγορία.

Αν δει κανείς τα λεπτά συμμετοχής των υπόλοιπων παικτών, θα διαπιστώσει ότι αμυντικοί ήταν εκείνοι, που αγωνίστηκαν περισσότερο. Αυτοί είναι οι Παναγιώτης Παναγιώτου (2.420 λεπτά), Κώστας Κουλιεράκης (1.935 λεπτά), Μάριος Τσαούσης (1.752 λεπτά, πρώτος σε ασίστ με τέσσερις) και Στάθης Τάχατος (1.664 λεπτά). Λιγότερο χρόνο αγωνίστηκαν οι Πέτρος Καλουτσικίδης (1.123 λεπτά) και Γιάννης Μανωλιούδης (1.022 λεπτά).

Από τους χαφ, ξεχώρισε σε χρόνο συμμετοχής ο Αχιλλέας Σαλαμούρας (1.861 λεπτά) και τον ακολούθησε ο Ζήσης Χατζηστραβός (1.483 λεπτά). Οσο για τον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, έμεινε στα 1.357 λεπτά συμμετοχής, μια και έλειψε από αρκετούς αγώνες εξαιτίας των υποχρεώσεων του με την Μπουρκίνα Φάσο και των αντίστοιχων μακρινών ταξιδιών στην αφρικανική ήπειρο. Λιγότερα λεπτά παρουσίας κατέγραψαν οι Δημήτρης Τσοπούρογλου (1.199), Κυριάκος Γιαξής (1.117), Βασίλης Γρόσδης (997), Τάσος Μελετίδης (664) και Γιώργος Κουλούρης (472).

Oσο για τους επιθετικούς, τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (1.583 λεπτά) κατέγραψε ο Παναγιώτης Τζίμας, που αναδείχτηκε και δεύτερος σκόρερ του ΠΑΟΚ Β΄ με επτά γκολ. Τον ακολούθησε ο Δημήτρης Πανίδης (1.399 λεπτά), ενώ ο Γιώργος Κούτσιας (πρώτος σκόρερ της ομάδας του Γκαρσία με εννέα τέρματα), με συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα, ακόμη και στην Κ-19, μέτρησε 1.123 λεπτά. Τους ακολούθησαν οι Βασίλης Γκορτεζιάνι (810 λεπτά), Αντώνης Γαϊτανίδης (673 λεπτά), Οδυσσέας Σπυρίδης (543 λεπτά), Λάμπρος Σμυρλής (155 λεπτά) και Βλάντιμιρ Μπράντονιτς (86 λεπτά).

Αναφορικά με τους τερματοφύλακες, ο Χρήστος Ταλιχμανίδης έπαιξε στα περισσότερα ματς (δεκατέσσερα), ενώ οι Νίκος Μπουργάνης και Κώστας Μπαλωμένος αγωνίστηκαν σε δώδεκα και έξι παιχνίδια αντίστοιχα.

Σε κάθε περίπτωση, η ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ Β΄ θα δρομολογήσει και τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τάισον: «Οι ΠΑΟΚτσήδες μεγαλώνουν το κλαμπ»

Τρομερές τοποθετήσεις από τον Τάισον που ξέσπασε σε κλάματα κατόπιν του εντός έδρας αποκλεισμού από την Κλαμπ Μπριζ στο...

Στην ίδια κατηγορία