Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Η ομάδα παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο »

Δημοφιλή

Στην εκπομπή «Full Επίθεση» του ραδιοφωνικού σταθμού, «City of Primo», φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Γιαννακίδης.

Ο τιμ μάνατζερ του μπασκετικού ΠΑΟΚ μίλησε για την χθεσινή (19/10) δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Δικεφάλου επί της ιταλικής Σάσαρι.

Ακόμη αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του Άρη Λυγογιάννη αλλά και φυσικά για την απαραίτητη στήριξη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις δύο συνεχόμενες νίκες, με Άρη και Σάσαρι:

«Ήρθαν δύο αποτελέσματα που ήταν πολύ καλά για εμάς και όπως βλέπουμε όλοι, η ομάδα με υπομονή και με δουλειά βγάζει μερικά πολύ καλά στοιχεία μέσα στο παρκέ».

Για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας:

«Σίγουρα υπάρχει μια βελτίωση στην ομάδα. Μη ξεχνάμε ότι το γκρουπ μας είναι καινούργιο, πέραν δύο παικτών που μείναμε από την περσινή σεζόν. Έτσι χρειαζόμαστε χρόνο για να βρούμε χημεία και να βγάλουμε αυτά που μπορούμε στα παρκέ. Είμαστε μια ομάδα που παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, θεωρώ ότι η πορεία μας θα είναι καλή. Το επερχόμενο ματς με το Λαύριο είναι δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα:

«Πιστεύω ότι φέτος υπάρχουν παιδιά που έχουν κίνητρο. Γουστάρουν να αγωνίζονται για τον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που πρέπει να δίνουν τα πάντα σε αυτήν. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν βάλει το εγώ τους κάτω από την ομάδα. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό. Όλοι ξέρουν που έχουν έρθει και το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι γύρισε ο αρχηγός μας, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που κάνει στα αποδυτήρια πολύ καλή δουλειά, σε όλους τους τομείς. Είναι κομβικής σημασίας η επιστροφή του».

Για τους στόχους της φετινής ομάδας:

«Επειδή πέρσι είχαμε βάλει κάποιους στόχους, οπότε δεν θα σας πω φέτος. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ποιος δεν θέλει ας πούμε το… πρωτάθλημα; Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα είμαστε χαρούμενοι αν βλέπουμε ότι οι παίκτες πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίζουν κάθε παιχνίδι. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι αυτό που έχει πει και ο πρόεδρος μας, Θανάσης Χατζόπουλος, ότι θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, αλλά φυσικά και να ξεχρεώσει η ομάδα».

Για την αναγκαιότητα της παρουσίας του κόσμου:

«Ο έκτος παίκτης είναι ο κόσμος. Η ατμόσφαιρα που έχω ζήσει σε ένα γεμάτο Παλατάκι, είτε ως παίκτης είτε ως τιμ μάνατζερ, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη ομάδα. Αν έρχονταν 5.000 κόσμος σε κάθε παιχνίδι, με τον Ιωνικό π.χ., δεν θα είχαμε πρόβλημα  σε καμία αναμέτρηση. Ο κόσμος θέλει νίκες, και εμείς είμαστε οι πρώτοι που στεναχωριόμαστε όταν δεν έρχονται αυτές. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε και είναι χαρά μας όταν γεμίζει τον γήπεδο».

Για το αν ο στόχος είναι να φέρουν τον κόσμο ξανά στο γήπεδο:

«Αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Είναι σημαντικό να έρχεται ο κόσμος και να χαίρεται αυτό που βλέπει, να χαίρεται για την ομάδα του. Η ομάδα μας είναι καλή, με αθλητικότητα και οι παίκτες γνωρίζουν που έχουν έρθει. Θεωρώ ότι όλοι μαζί, θα έχουμε την πορεία που θέλουμε».

Για το απαιτητικό πρόγραμμα του Δικεφάλου:

«Ξέρουμε τι μας περιμένει, τα ταξίδια που έρχονται στη Μάλαγα και τη Ρόδο, μετά τον Ιωνικό. Ο μ.ο. ηλικίας της ομάδας μας είναι μικρός, οπότε θεωρώ ότι οι παίκτες μπορούν να ξεκουράζονται πιο γρήγορα και να έχουν δυνάμεις. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία όλοι, κάτι που μας έλειψε πέρσι. Να βρει η ομάδα τα πατήματα της και να δώσει αυτά που μπορεί να δώσει. Με τη στήριξη του κόσμου, γιατί όπως ξέρετε τρέχει ακόμα η ΑΜΚ, η ομάδα έχει μέλλον».


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία