Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

«Η ομάδα είναι τελείως εκτός ρυθμού»

Δημοφιλή

Μετά το χθεσινό παιχνίδι με την Ιγκοκέα, ο Αρης Λυκογιάννης ανέλυσε την κατάσταση, που επικρατεί στην ομάδα του τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν μπορούσαμε να παίξουμε περισσότερο από 20 λεπτά με την απαραίτητη ενέργεια. Η εικόνα μας ήταν φυσιολογική από τη στιγμή που τις τελευταίες είκοσι μέρες, κάναμε τρεις προπονήσεις με τους περισσότερους παίκτες. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά η πραγματικότητα και δε μπορούμε να πάμε απέναντι μας. Δεν έχουμε τις φυσικές ανάσες τώρα, για να παίξουμε ανταγωνιστικά για σαράντα λεπτά. Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε, παρότι πιστεύω ότι αν είχαμε όλο το ρόστερ μαζί, όπως με τη Γαλατασαράι εντός και με τη Νίμπουρκ εκτός, η όλη εικόνα θα ήταν διαφορετική» δήλωσε ο τεχνικός του Δικεφάλου. Και συμπλήρωσε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα στη συνέχεια, όπως η Στρασμπούρ. Έχει πολλή ποιότητα, είναι δεύτερη στη Γαλλία, έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά θα πάμε με στόχο να επιτύχουμε και να συνεχίσουμε στη φάση των 16».

Τελευταία νέα

Ένα βήμα από το «Old Trafford» (pic)

Μετά από τις Μπρέντφορντ και Τότεναμ, ο Κρίστιαν Έρικσεν ετοιμάζεται για τον τρίτο διαφορετικό σταθμό στην καριέρα του στην...

Στην ίδια κατηγορία