Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Η ομάδα χτίζει χαρακτήρα»

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στην ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος με την πρόκριση, αλλά είμαι πιο ευχαριστημένος που είδα τόσο πολύ κόσμο, ελπίζω να δούμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον, αυτός είναι ο απώτερος σκοπός μας. Είπα στους παίκτες μου να μην δουν τον μεγάλο στόχο, ο οποίος ήταν η πρόκριση, αλλά να βλέπουμε κάθε φάση ξεχωριστά, ώστε να μην έχουν το άγχος. Η ομάδα χτίζει χαρακτήρα, αυτό θέλουμε να κάνουμε αυτή την περίοδο, και είμαι χαρούμενος που μπορούμε να το κάνουμε παρότι έχουμε απαιτητικά παιχνίδια».

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Μίλωνα σε διπλούς αγώνες, ενώ την Τετάρτη (18.00) στο «Παλατάκι» θα δώσει τον αγώνα ρεβάνς με τη Μίντελφαρτ Δανίας για τα προκριματικά του Τσάλεντζ Καπ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία