Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Η νίκη πιστώνεται 100% στους παίκτες»

Δημοφιλή

Ο Αρης Λυκογιάννης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά τη χθεσινή άνετη επικράτηση της ομάδας του επί του Αρη στο Παλατάκι. «Είναι ένα αποτέλεσμα που το πιστώνονται 100% οι παίκτες. Βρεθήκαμε σε εξαιρετική μέρα στην επίθεση, πήραμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, παίξαμε την καλύτερη μας άμυνα τη σεζόν» ανέφερε αρχικά.

Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Αν εξαιρέσουμε ένα διάστημα 15-20 ημερών που κάναμε δύο ευρωπαϊκές νίκες, δεν έχουμε βρεθεί καθόλου όπως ήμασταν στην προετοιμασία. Ανεβάζουμε παιδιά από το εφηβικό για να κάνουμε προπόνηση. Κάνουμε διάφορα…

Για την βελτιωμένη εικόνα ορισμένων παικτών: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Ogbeide αυτό το διάστημα, που βγήκε μπροστά λόγω κορωνοϊού του Jones. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό που κάνει σταθερά ο Καμαριανός. Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος από κάποιους άλλους, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα αυτή, χτίστηκε γύρω από τον Griffin, τον Love, τον Carter που δεν έχουν βρεθεί μαζί. Ο Griffin έχει οστικό οίδημα στην περόνη, είναι αρκετά καλύτερα, υπάρχει θέμα που το διαχειριζόμαστε με καθημερινές θεραπείες. Για το θέμα της προσθήκης, είναι πολύ «στενή» η αγορά. Υπάρχουν πολύ μέτριοι παίκτες που είναι σε αγωνιστική απραξία. Δε βρίσκουμε κάποια ιδιαίτερη περίπτωση που να αξίζει να ρισκάρουμε. Όλες οι άλλες περιπτώσεις που συζητήσαμε, είτε πριν ή αφού γράφτηκαν, ξαφνικά ανέβηκε η τιμή του παίκτη, ξαφνικά η ομάδα αξίωνε buy out. Είναι δεδομένο ότι θα κάνουμε κάποια κίνηση. Το σημαντικό ήταν να επιστρέψουν κάποια παιδιά, έχουμε ξανά τον Βλάντο. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα βρούμε αυτό που ψάχνουμε στην αγορά».

Προηγούμενο άρθροΟ ΠΑΟΚ είναι το αφεντικό!
Επόμενο άρθροΑπιαστος ο ΠΑΟΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Χάλκινη» η Κ18 βόλεϊ του ΠΑΟΚ!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ....

Στην ίδια κατηγορία