Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η νέα τάξη πραγμάτων στη Μεσημβρία

Δημοφιλή

Έχει αλλάξει ο κόσμος μετά την εμφάνιση του COVID 19 και όπως είναι φυσιολογικό, έχει αλλάξει και η δουλειά των ποδοσφαιριστών (και) του ΠΑΟΚ, που θυμούνται πια με νοσταλγία τις εποχές, που πήγαιναν κι έκαναν προπόνηση σαν ομάδα στη Νέα Μεσημβρία!

Από τα μέσα της εβδομάδας που ξεκίνησαν οι προπονήσεις σε γκρουπ, ο Φερέιρα (που δεν βγάζει καθόλου την προστατευτική μάσκα από το πρόσωπό του!) τους χώρισε σε ομάδες και η κάθε μία ακολουθεί ξεχωριστά το πρόγραμμά της για τουλάχιστο 45 λεπτά. Αυτό που την… πληρώνει, είναι ο Πορτογάλος, που πηγαίνει πρωί πρωί στη Νέα Μεσημβρία και φεύγει μετά το μεσημέρι, όταν τελειώσει και το τελευταίο γκρουπ.

Οι παίκτες φτάνουν στο προπονητικό κέντρο με τα αυτοκίνητά τους και τον ατομικό τους σάκο με τα απαραίτητα (νερά κλπ), αλλά ντυμένοι με τα ρούχα της προπόνησης από το σπίτι τους, καθώς τα αποδυτήρια είναι κλειστά και δεν επιτρέπεται να λειτουργήσουν. Μόλις φτάσουν τους γίνεται θερμομέτρηση και στη συνέχεια μπαίνουν στο γήπεδο.

Οι εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όσες μπορούν να λειτουργούν και είναι προσβάσιμες, έχουν απολυμανθεί και ακολουθώντας το πρωτόκολλο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φροντίζουν για την απολύμανση όλου του εξοπλισμού, που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές (μπάλες, κώνοι κ.λπ.).

Η νέα τάξη πραγμάτων είναι πολύ διαφορετική, ωστόσο κέφι υπάρχει, καθώς στους ποδοσφαιριστές έλλειψε αυτό το δίμηνο ο χορτοτάπητας και η μπάλα…

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Τον θυμάστε τον Βαγγέλη Μπραουδάκη; Τον επί χρόνια συμπαρουσιαστή της εκπομπής “Όποιος αντέξει” με τον Κώστα Καραπαπά, και πρώην διευθυντή της ιστοσελίδας to10.gr την οποία άφησε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Λευτέρη Αυγενάκη, ως επικοινωνιολόγος του; Είναι αυτός, που βρίσκεται πίσω από τις δημόσιες τοποθετήσεις του υπουργού και φυσικά παραμένει στη θέση του παρά την “παραίτησή” του τον Φεβρουάριο. Καμιά δουλειά δεν πρέπει να μένει στη μέση.

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης πήγε στην προπόνηση της ομάδας το πρωί της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία και μίλησε σε παίκτες και προπονητή. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, καθησύχασε τους ποδοσφαιριστές, που αγωνιούν για το θέμα των συμβολαίων τους, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν θα μιλήσει μαζί τους, πριν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις σε θεσμικό επίπεδο, για να υπάρχει ένας “μπούσουλας” και δεν πρόκειται να προχωρήσει σε… μονομερείς ενέργειες. Συζήτηση έγινε και με τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος ενημερώθηκε πως συζήτηση για μείωση θα γίνει φυσικά και με τον ίδιο. Στην περίπτωση του προπονητή, η μείωση θα είναι μικρότερη, εφόσον συνεχιστεί και ολοκληρωθεί η σεζόν και φυσικά όταν έρθει η ώρα, θα γίνει διαπραγμάτευση.

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ

Στο τέλος θα έρθει πρόταση και δε θα το πιστεύει κανείς! Τις τελευταίες μέρες δίνουν και παίρνουν οι… πληροφορίες ότι τουρκική ομάδα (Μπεσίκτας) δίνει μερικά εκατομμύρια και δύο παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα για να αγοράσει τον Δημήτρη Γιαννούλη. Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν ιδέα και γι΄ αυτή την περίπτωση, που είναι προφανώς -ως συνήθως- “μανατζεροδουλειές”.

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

Σε έκτακτη τροποποίηση κανονισμών προχώρησε η ΦΙΦΑ, που δίνει το δικαίωμα στις ομάδες που συμμετέχουν σε ολες τις διοργανώσεις, που θα τελειώσουν μέσα στο 2020 να μπορούν να κάνουν πέντε αλλαγές σε κάθε παιχνίδι. Ωστόσο για να μην υπάρχουν επιπλέον καθυστερήσεις, οι αλλαγές πρέπει να γίνονται σε συνολικά τρεις δόσεις ή στο ημίχρονο.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ…

Με αναφορά στο άρθρο 14 του Συντάγματος, που αναφέρει ότι ο καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίσει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου, τους στοχασμούς του, τηρώντας τους νόμους του Κράτους, η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση για την “επικήρυξη” δημοσιογράφων με αφίσες σε διάφορα σημεία στον Πειραιά. Την “επικήρυξη” καταδίκασαν όλοι απερίφραστα, πλην ενός, που έμεινε στο “ναι μεν, αλλά…”. Ξεφτίλα…

*Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε η “πόρτα” που έριξε ο Αλαφούζος, που θεωρείται “κυβερνητικός”, στον Αυγενάκη. Άλλο ένα δείγμα ότι κι “εντός των τειχών” υπάρχει εκνευρισμός με τον “κόκκινο” (όπως τον αποκάλεσαν και μέσα στη Βουλή) υπουργό.

*Περαστικός από το Βελιγράδι αποδείχθηκε ο Χοσέ Κάνιας. Φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, παλιός μεγάλος άσος της Λάτσιο και της Ιντερ, που διαδέχτηκε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον περασμένο Δεκέμβριο στον πάγκο της σερβικής ομάδας, ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζει το 33χρονο Ισπανό χαφ για την επόμενη περίοδο.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΚ. ΕΥΡΩ

Τον περασμένο Ιανουάριο δικαστήριο του Ροστόφ είχε υποχρεώσει την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα να επιστρέψει ποσό χορηγίας στην εταιρία Αγκροκόμ του Ιβάν Σαββίδη ύψους σχεδόν δύο εκ. ευρώ (154 εκ. ρούβλια). Η Ροστόφ κατέθεσε έφεση τον περασμένο μήνα και πλέον η υπόθεση θα κριθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ρωσικής πόλης.

ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ

Στη φυλακή επέστρεψε ένας από τους συνολικά οχτώ χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που είχαν επιτεθεί σε λεωφορείο φιλάθλων του ΠΑΟΚ παραμονή του προ δεκαετίας αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ. Κι αυτό γιατί δεν τήρησε όρους της αποφυλάκισης του, που, μεταξύ άλλων, ήταν και η προσφορά κοινωφελούς έργου, αλλά και η μη παρουσία του σε παιχνίδια.

Ο ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡΙ ΕΡΙΞΕ ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Μόνιμος κάτοικος Σουηδίας δηλώνει εδώ και οχτώ χρόνια ο 34χρονος, πλέον, Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ο οποίος ανήκει στη Χέλσινγκποργκ (προηγήθηκαν η Ατβιταμπέργκ και η Χάκεν). Ο Γκανέζος χαφ, «προϊόν» της ακαδημίας της Φέγενορντ, είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2009, έχοντας νωρίτερα ξεχωρίσει στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Ωστόσο δεν παρέμεινε στην Τούμπα για περισσότερο από μισό χρόνο. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Λεβαδειακό και Πανσερραϊκό, μέχρι που τρία χρόνια αργότερα επέλεξε να εγκατασταθεί στη Σουηδία. Και δεν το μετάνιωσε.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παραμένει εκτός ο Μπάμπα

Υπολογίζοντας εκ νέου στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του κατόπιν της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των...

Στην ίδια κατηγορία