Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μποέμιαν έβαλε STOP στους οπαδούς της

Δημοφιλή

Η Μποέμιαν προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, ζητώντας από τους φιλάθλους της να μην αγοράσουν εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού δεν θα καταφέρουν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Αυτή η απόφαση ανήκει στην αστυνομία, όσο και στην UEFA που απαγορεύει την διάθεση εισιτήριων σε φιλοξενούμενους φιλάθλους στα προκριματικά των διοργανώσεων της, λόγω της πανδημίας του κορονοϊου.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Μποέμιαν είναι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Ελλάδα ότι η αστυνομία της Θεσσαλονίκης και ο ΠΑΟΚ μας ζήτησαν να συμβουλέψουμε, για λόγους ασφαλείας, να μην ταξιδέψετε για το αυριανό παιχνίδι.

Ενώ οι εντολές της UEFA απαγορεύουν την διάθεση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους, ελπίζαμε ότι θα μπορούσαν να μπουν στο γήπεδο όσοι αγόρασαν εισιτήρια απευθείας από τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα το βράδυ η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι δεν επιτραπεί η είσοδος σε κατόχους ιρλανδικού διαβατηρίου. Ο ΠΑΟΚ μας ενημέρωσε ότι για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν μέχρι σήμερα θα γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλά όχι για αυτά που θα αγοραστούν αύριο.

Αν και η κατάσταση είναι εκτός του δικού μας ελέγχου, λυπούμαστε που δεν βρέθηκε συμβιβασμός.

Για λόγους ασφαλείας σας ζητάμε να ακούσετε τη συμβουλή και να μην ταξιδέψετε αύριο στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία