Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η (μικρή) προϊστορία του ΠΑΟΚ στον Βόλο

Δημοφιλή

Για τέταρτη φορά θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ ο Βόλος, με τις συνολικές αναμετρήσεις των δύο ομάδων να είναι επτά και στις δύο έδρες. Ο Δικέφαλος σε αυτά τα επτά ματς μετρά πέντε νίκες, ενώ υπάρχουν και δύο ισοπαλίες.

Ο Βόλος δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πάρει νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει σκοράρει ως γηπεδούχος απέναντι του. Αντίθετα στην Θεσσαλονίκη, σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει σημειώσει πέντε γκολ.

Η πρώτη τους κόντρα στην Super League ήταν στις 26 Οκτωβρίου 2019 με τον Βόλο ως νεοφώτιστο και τον ΠΑΟΚ να φεύγει με τη νίκη χάρη στα γκολ του Δημήτρη Λημνιού και του Δημήτρη Πέλκα.

Ο ΠΑΟΚ μόνο την πρώτη σεζόν κατάφερε να πάρει δύο νίκες απέναντι στον Βόλο μέσα στην σεζόν, ενώ στις δύο προηγούμενες σεζόν μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία, με τον Βόλο το 2020-21 να παίρνει 0-0 στην έδρα του και το 2021-22 να φεύγει από την Τούμπα με το εντυπωσιακό 4-4.

Ο Ζίβκοβιτς είχε σκοράρει και στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, αφού είχε σημειώσει δύο τέρματα στο 4-4 του 2021-22 και αυτή τη σεζόν για τον Α’ Γύρο σημείωσε το ένα από τα τρία τέρματα της ομάδας του στο 3-0.

Ο ΠΑΟΚ έχει ηττηθεί εκτός έδρας μόνο από την ΑΕΚ, ενώ στα επτά τελευταία του παιχνίδια μακριά από το γήπεδο του έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, με τις δύο ισοπαλίες να είναι στα δύο τελευταία του εκτός, με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 0-6

πηγή: slgr.gr


Τελευταία νέα

Γέμισε με κόσμο η Νέα Μεσημβρία

Επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ επιφύλασσε η σημερινή (28.03) προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, με τον...

Στην ίδια κατηγορία