Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η… μετακόμιση του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το πολικό ψύχος έχει επηρεάσει τα γήπεδα του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία, οδηγώντας τους ανθρώπους του Δικεφάλου στην απόφαση για… μετακόμιση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Έτσι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, πραγματοποιώντας την προπόνησή τους στη Σουρωτή, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει έμφαση στην τακτική.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η «Ελπίδα» δεν πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, αλλά οι… πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να βρει προσωρινό «καταφύγιο» στη Σουρωτή προκειμένου ν’ αποφύγει τα ακραία φαινόμενα της Νέας Μεσημβρίας.

Εξοπλισμός και ποδοσφαιριστές, λοιπόν, μεταφέρθηκαν και η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής (30.01) συνεχίζεται κανονικά μετά το αναπάντεχο ρεπό της Τρίτης (25.01). Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Νέλσον Ολιβεϊρα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ μόνος του γυμνάστηκε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Την Πέμπτη (27.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα μπλεξίματα για Τονάλι: Κατηγορείται για 50 παράνομα στοιχήματα

Σε νέα μπλεξίματα βρίσκεται ο μέσος της Νιουκάστλ, Σάντρο Τονάλι, που κατηγορείται για επιπλέον παραβάσεις σχετικά με το στοίχημα...

Στην ίδια κατηγορία