Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η μεγάλη μπαρούφα των “κόκκινων”!

Δημοφιλή

Η φίλαθλη κοινή γνώμη γίνεται και αυτή την εβδομάδα μάρτυρας της προσπάθειας του Ολυμπιακού να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που απέκτησε μιντιακά ο Μαρινάκης! Μόνο αυτό έχει αξία και πρέπει πραγματικά να προβληματίσει, σε σχέση με όλα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν για την υπόθεση της ΠΑΕ Ξάνθη. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό και φυσικά τίποτα επιλήψιμο ειδικά από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν (και όχι βέβαια το One, που χρησιμοποιείται για να δοθεί έμφαση) ψάχνει εδώ και πολύ καιρό να βρει ένα στοιχείο για να συνδέσει τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, με την ΠΑΕ Ξάνθη. Ο Σαββίδης είναι ο μόνιμος εφιάλτης τους, κάτι που πρόσφατα είχε παραδεχθεί και ο Καραπαπάς, ο οποίος μιλούσε για πόλεμο μαζί του.

Το απόγευμα της Τρίτης λοιπόν το κανάλι του Μαρινάκη παρουσίασε στοιχεία από την πώληση του ξενοδοχείου Le Chalet σε εταιρία, που εκπροσωπεί άνθρωπος που ισχυρίζονται ότι έχει συγγενική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Ολυμπιακός μέσω Καραπαπά βγήκε και με μεγάλη επιπολαιότητα είπε: «Είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται ότι ένας άνθρωπος έχει δύο ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα». Προσπάθησαν με πολλούς τρόπος και πολλά Μέσα να πείσουν ότι επειδή πωλήθηκε το ξενοδοχείο, άρα και η ΠΑΕ Ξάνθη ανήκει στον Σαββίδη!

Φώναξαν, έβαλαν κόσμο και κοσμάκη να μιλήσει για να δημιουργήσει εντυπώσεις, χρησιμοποίησαν τα δεκάδες Μέσα και τους άπειρους εκπροσώπους τύπου για να διαδώσουν με στόμφο την… μεγάλη αποκάλυψη.

ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Επειδή όμως σε όλα τα ζητήματα πέρα από τις εντυπώσεις υπάρχει και η ουσία, καλό είναι να ξέρουν όλοι ότι: Από το 2002 το ξενοδοχείο Le Chalet και τα γηπεδάκια γύρω από αυτό, έχουν αποσχιστεί από την ΠΑΕ Ξάνθη. Άλλη η εταιρία, στην οποία ανήκουν αυτά και άλλη η ΠΑΕ Ξάνθη! Αυτό που απέκρυψαν, μάλιστα, είναι ότι η ομάδα της Ξάνθης έχει άλλες, δικές της εγκαταστάσεις, σε άλλο σημείο των Πηγαδίων. Είπαν, όμως, ψευδώς, ότι χρησιμοποιεί τα γήπεδα του Le Chalet!

Τέλος πάντων, ότι και αν έγινε με το ξενοδοχείο, ανήκει κατά 94,8% στην insports IKE των Πανόπουλου-Συγγελίδη. Αυτό έχει επικυρωθεί πρόσφατα από την ΕΕΑ. Μέσα στον Μάρτιο!

Ο Ολυμπιακός βέβαια έσπευσε να καταθέσει αίτημα επανεξάτασης της μετοχικής σύνθεσης, κάτι που πολύ σωστά θα εξεταστεί κατά προτεραιότητα. Αυτό θέλει και ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, που φυσικά δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, αφού δεν υπάρχει και το οτιδήποτε μεμπτό.

Στην Επιτροπή βέβαια προεδρεύει ο Νίκος Τζουλάκης, που διορίστηκε στη θητεία Αυγενάκη, με ότι και αν αυτό σημαίνει. Έστω και έτσι όμως, εδώ κρίνονται γεγονότα και έγγραφα. Τι να υποστηρίζει η ΕΕΑ; Ότι τα δεδομένα της ΠΑΕ Ξάνθης τα εξετάσαμε τον Μάρτιο, αλλά τώρα που τα ξαναβλέπουμε, διαπιστώνουμε ότι κάτι άλλο ισχύει; Σοβαροί να είμαστε…

Αυτό είναι το θέμα από όλες τις διαστάσεις του. Αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός με τα Μέσα που διαθέτει, κατάφερε να προκαλέσει φασαρία. Αυτός ήταν και ο στόχος. Οι εντυπώσεις. Πολλοί ανά την Ελλάδα ίσως και να «έφαγαν» το παραμύθι, μια και στη χώρα πολλές φορές ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα πράγματα όχι όπως πραγματικά είναι, αλλά όπως παρουσιάζονται από τα Μέσα.

Σε αυτά δηλαδή που ποντάρει και θα ποντάρει ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης για να πείθει την κοινή γνώμη και προχωράει τις… δουλειές του.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ

Οι 100% επικοινωνιακές προθέσεις του Ολυμπιακού να ανεβάσουν αυτή τη φούσκα (μέχρι να σκάσει) επιβεβαιώθηκαν όταν στα μέσα της εβδομάδας ζήτησαν από τη Λίγκα την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ξάνθη που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο. Ήταν το αποκορύφωμα της γελοιότητας, ένα αίτημα μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να δείξουν -δήθεν- στην κοινή γνώμη ότι υπάρχει κάτι σοβαρό που μπορεί να επιφέρει και μία τέτοια εξέλιξη. Το αίτημα βέβαια ήταν αβάσιμο, δεν απασχόλησε καν και όπως όλοι διαπίστωσαν δεν δόθηκε καν απάντηση.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, αφού θύμισε ότι αυτή η ΠΑΕ δεν ζήτησε αναβολή για τον ξυλοδαρμό Τζήλου και τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα, το διασκέδασε και ανέφερε επ’ αυτού: «από τον… πανικό τους να βρεθούν έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή και των Χριστουγέννων!»

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

Τα Μέσα και οι άλλοι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού έκαναν τα πάντα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να περάσουν όσο πιο ύπουλα γίνεται, το βρώμικο μήνυμα ότι ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ εμπλέκονται με την Ξάνθη. Κάπως έτσι στο όλο αυτό θέμα ενέπλεξαν και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ούτε λίγο, ούτε πολύ τον έδειξαν ως έναν τερματοφύλακα με μειωμένη απόδοση σε αγώνες όπου έπαιξε με την Ξάνθη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η αλητεία σε όλο το μεγαλείο της.

Γι’ αυτές και άλλες περιπτώσεις πάντως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ήδη αποφασίσει να κινηθεί νομικά. Δεν έχει άλλα όπλα για να καταδικάσει τους συκοφάντες που όπως αποδείχθηκε και αυτές τις ημέρες δεν έχουν ούτε Ιερό, ούτε Όσιο.

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΔΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έπρεπε οπωσδήποτε να αλλάξει την ατζέντα και αυτή την εβδομάδα. Τα αίσχη που έγιναν στο Καραϊσκάκη την περασμένη Κυριακή κατά της αποστολής του ΠΑΟΚ, φάνηκε από πολλά στοιχεία, ότι ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ οργανωμένα, με όλη την ευθύνη να βαραίνει τους γηπεδούχους. Με αφορμή λοιπόν το ΠΑΟΚ-Ξάνθη, που ήθελαν να αναστατώσουν, αλλά και τα γεγονότα του ντέρμπι, επέλεξαν αυτή τη στιγμή να παρουσιάσουν όλες αυτές τις μπαρούφες που σχετίζονται με την ΠΑΕ Ξάνθη.

Τι όμως έγινε στο Καραϊσκάκη και έπρεπε να καλυφθεί; Τι έγινε διαφορετικό από άλλα ανάλογα γεγονότα στα ελληνικά γήπεδα;

Βάσει των μαρτυριών, βάσει των εκθέσεων Αστυνομίας και Παρατηρητή, αποδείχθηκε ότι: Στην πρωϊνή σύσκεψη της ημέρας του αγώνα αποφασίστηκε ότι η καγκελόπορτα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα είναι ανοικτή για να πλησιάσουν τα λεωφορεία προς την πόρτα των αποδυτηρίων.

Ο παρατηρητής έγραψε για το γεγονός αυτό: «…Διαπίστωσα ότι ήταν κλειστή. Μετ’ ολίγου εμφανίστηκε ο υπεύθυνος εγκατάστασης Βασιλειάδης Βασ., ο οποίος μας δήλωσε ότι η πόρτα θα παραμείνει κλειστή. Την ίδια απάντηση πήραμε και από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Καραπαπά».

Έτσι…  Χωρίς λόγο! Και μετά, όμως, τι έγινε…

Γράφει και η Αστυνομία και ο Παρατηρητής: «Είκοσι περίπου άτομα που βρίσκονταν σε σημείο του διαδρόμου έξω από τα γραφεία των δημοσιογράφων και έφεραν διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού εξύβρισαν λόγω και έργω την αποστολή του ΠΑΟΚ».

Ήταν όλα οργανωμένα και… όλως τυχαίως η άφιξη του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά δεν καλύφθηκε από τη συνδρομητική τηλεόραση! Χρειάζονται και άλλες ενδείξεις για να καταγγέλλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα;

Αυτά έπρεπε να σταματήσουν να συζητιούνται από την κοινή γνώμη και έτσι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ρίξει την… μπανανόφλουδα της Ξάνθης.

Όπως και να έχει όμως και αυτά τα γεγονότα φανερώνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι που δεν μπορούν να χάσουν και άλλο πρωτάθλημα, είναι ικανοί να κάνουν ότι βάζει και δεν βάζει ανθρώπινος νους έτσι ώστε με δόλια μέσα να πετύχουν τον στόχο τους.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΟΥΠΑ 

Μέσα σε όλα τα κωμικά ή τα σοβαρά που γίνονται με αφορμή το θέμα, δηλώσεις έκανε και το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα. Την Τετάρτη σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό είπε πώς κάποια στιγμή εταιρία συμφερόντων Σαββίδη-Συγγελίδη ήθελε να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ Ξάνθης. Και όμως ένα άτομο με τόσο υπεύθυνη θέση κατάφερε και αντί για Πανόπουλος, είπε Σαββίδης! Όλοι ξέρουν βέβαια πώς η Ιnsports IKE, που κατέθεσε το αίτημα αυτό, φυσικά και ανήκει στους δύο παράγοντες της Ξάνθης. Αργότερα η Μαρούπα διόρθωσε την επιπολαιότητα που πήγαν να εκμεταλλευτούν οι ερυθρόλευκοι:  «Έκανα λάθος που είπα συμφερόντων Σαββίδη. Πανόπουλο εννοούσα. Ο Σαββίδης δεν έχει καμία ανάμειξη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άφωνη με ΠΑΟΚ η UEFA (pic)

Λαμβάνοντας υπόψιν το τελευταίο ευρωπαϊκό δείγμα «γραφής» του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, εκεί όπου το γκρουπ...

Στην ίδια κατηγορία