Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Κ-19

Δημοφιλή

Μόνο μαθηματικές είναι πλέον οι ελπίδες για να κατακτήσει το φετινό τίτλο η Κ-19, τον οποίο είδε να ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια της, εξαιτίας κυρίως των κακών αποτελεσμάτων στο δεύτερο μισό της περιόδου.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά υπολείπεται τριών βαθμών του πρωτοπόρου Ολυμπιακού (55 έναντι 58), που «έχει» και τη μεταξύ τους ισοβαθμία. Ετσι κι αλλιώς, οι «ερυθρόλευκοι» ελέγχουν την κατάσταση, μια και τα δύο τελευταία (έστω εκτός έδρας) παιχνίδια τους είναι με τους αδύναμους Ιωνικό (12ος με δεκαεννέα βαθμούς) και Βόλο (προτελευταίος στην κατάταξη με δεκατέσσερις βαθμούς). Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Αρη και στο φινάλε θα ταξιδεύσει στη Λαμία, ωστόσο, πέρα από την υποχρέωση να κατακτήσει τις δύο νίκες, θα περιμένει κι ένα… θαύμα, να μην νικήσει, δηλαδή, ο Ολυμπιακός ούτε τον Ιωνικό, ούτε και το Βόλο.

Κι όμως, η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου είχε βρει το Δικέφαλο στην πρώτη θέση και, μάλιστα, σε απόσταση οχτώ βαθμών από τον 2ο Ολυμπιακό (36 έναντι 28). Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος (μετά τις γιορτές) άρχισε να… χαρίζει βαθμούς και, σταδιακά, να χάνει και το πλεονέκτημά του έναντι των Πειραιωτών. Οι εντός έδρας ισοπαλίες (1-1) με ΟΦΗ και Λεβαδειακό χαρακτηρίστηκαν-και έτσι ήταν-ως μεγάλες εκπλήξεις, ενώ καθοριστική ήταν κι οι εκτός έδρας ήττες (1-0) από Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα. Ούτε κι η νίκη (2-0) επί του Ολυμπιακού στάθηκε ικανή-όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε-να καλύψει τις απρόσμενες απώλειες, που, όπως όλα δείχνουν, θα στερήσουν από τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ τη χαρά κατάκτησης του πρωταθλήματος.

 


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία