Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Η μάχη θα είναι αμφίρροπη»

Δημοφιλή

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται σήμερα στο Παλατάκι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος βόλεϊ. Ο αγώνας θ΄ αρχίσει στις 19.15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και τέσσερις από τον τρίτο ΟΣΦΠ.

«Ξέρουμε όλοι ότι είναι να πολύ σημαντικό και δυνατό παιχνίδι. Είμαστε οι πρώτες δύο ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μικρή διαφορά. Εμείς έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, ωστόσο και εκείνοι έχουν αποδείξει ότι είναι μία σκληρή ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει την ζημιά. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι» δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης στο acpaok.gr. Κι ο προπονητής του Δικεφάλου πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι «παιχνίδι-κλειδί», αυτό θα το δείξει η συνέχεια. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλη την διάρκεια των Play-Off και να παίρνουμε τους βαθμούς που πρέπει κάθε φορά. Το παιχνίδι είναι σημαντικό φυσικά, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα είναι καθοριστικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία