Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η μάχη Πασχαλάκη-Αντρίγια

Δημοφιλή

Μια ιδιαίτερη… μάχη δίνουν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, για το βραβείο του Play Of the Month για τον Μάιο.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Τρεις απίθανες ενέργειες, δύο παίκτες και στη μέση ένα βραβείο. Πασχαλάκης ή Α.Ζίβκοβιτς; Ποιος θα είναι ο νικητής του Energoprojekt Play of the Month Μαΐου; Ο λόγος σε εσάς.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θέτει διπλή υποψηφιότητα. Ο Σέρβος στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έκανε μία μαγική μπαλία στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και έδωσε τη δυνατότητα στον Ουάρντα να προχωρήσει προς την αντίπαλη περιοχή και να σερβίρει ένα έτοιμο γκολ στον Κρμέντσικ.

Ο Zile στον τελικό έδωσε ο ίδιος την ασίστ. Με ένα ασύλληπτο τακουνάκι στο φινάλε του αγώνα, έβγαλε τον Κρμέντσικ μόνο απέναντι στον Σα κι ο Τσέχος με ψύχραιμο πλασέ έκρινε τον τελικό και χάρισε το τρόπαιο στον Δικέφαλο.

Για να πάρει ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο Ελλάδας όμως χρειάστηκε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη . Ο Goldkeeper έκανε μεγάλη εμφάνιση στον τελικό με πολλές σωτήριες επεμβάσεις. Κορυφαία εξ αυτών η απόκρουση στην εξ επαφής κεφαλιά του Μασούρα την οποία σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή»

Λίγο πριν την αναμέτρηση στην Λαμία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα, υπενθυμίζοντας στον κόσμο που θα...

Στην ίδια κατηγορία